Please enable Javascript
Přeskočit na hlavní obsah

Domů > Jízda > Letiště > BRQ > Vyzvednutí

Objednej si jízdu z letiště BRQ Airport

(Letiště Brno–Tuřany)

Řekni nám víc a my ti najdeme svezení z letiště.

search
Odkud?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Nech se vyzvednout na letišti BRQ

Ať už jsi ve poprvé nebo jsi místní, Uber ti usnadní cestu z BRQ do cílové destinace. Potřebuješ se někam dopravit? Na Uber se můžeš spolehnout. Vyhni se čekání na taxi a objednej si jízdu v několika málo krocích.

Tvoje možnosti svezení z BRQ

Typy svezení uvedené na téhle stránce jsou jen ukázkou služeb Uberu. Tam, kde aplikaci Uber používáš, nemusí být některé z nich k dispozici. O tom, které typy svezení si můžeš objednat, se dozvíš na webové stránce svého města nebo v aplikaci.

Místo vyzvednutí: Letiště Brno–Tuřany (BRQ)

Jízdu si objednej z aplikace

Až se připravíš, otevři aplikaci Uber a objednej si jízdu do cíle. Vyber si BRQ pro dopravu podle počtu cestujících a zavazadel.

Řiď se pokyny v aplikaci

Aplikace tě navede rovnou na místo vyzvednutí na letišti Letiště Brno–Tuřany. Místa vyzvednutí se můžou lišit podle terminálu. Cedule označující místa vyzvednutí pro spolujízdu můžou být taky k dispozici na Letiště Brno–Tuřany.

Setkej se s řidičem

Běž na místo vyzvednutí na letišti BRQ, které ti aplikace přidělila. Upozorňujeme, že místo vyzvednutí nemusí být vždycky u nejbližšího východu. V aplikaci se ti ukáže jméno řidiče, poznávací značka a barva auta. Před zahájením jízdy ji nezapomeň potvrdit. Jestli řidiče nemůžeš najít, kontaktuj ho přes aplikaci.

Navést na místo vyzvednutí

Už máš objednanou jízdu? V aplikaci najdeš přesné pokyny, kde se s řidičem setkáte.

Chceš jezdit v okolí?

Přes Uber si teď můžeš pronajmout auto v okolí letiště BRQ . Podívej se na nabídku oblíbených autopůjčoven a pokračuj v cestě.

Nejčastější dotazy ohledně vyzvednutí na letišti BRQ

  • Místo vyzvednutí závisí na objednaném typu auta a velikosti letiště. Na místo, kde se setkáš s řidičem, jdi podle pokynů v aplikaci. Nebo můžeš jít podle letištního značení na zastávky vyhrazené pro spolujízdu.

    Pokud řidiče nemůžeš najít, kontaktuj ho přes aplikaci.

  • Cena jízdy Uberem z letiště BRQ závisí na faktorech, jako je typ objednané jízdy, odhadovaná vzdálenost a doba jízdy, mýtné nebo aktuální poptávka po jízdách.

    Jestli se chceš před objednáním podívat, kolik tě asi jízda bude stát, jdi sem a zadej místo vyzvednutí a cíl. Po objednání jízdy se ti v aplikaci ukáže skutečná cena na základě aktuální situace.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

*Zavazadlový prostor není zaručený. Záleží na počtu cestujících a typu auta. Až ti najdeme řidiče, doporučujeme ho kontaktovat přes aplikaci a zeptat se.