Please enable Javascript
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στείλτε αίτημα για παραλαβή από το αεροδρόμιο Thessaloniki Airport

(Thessaloniki Airport Makedonia)

Δώστε μας μερικές λεπτομέρειες και θα σας βρούμε διαδρομή από το αεροδρόμιο.

search
Από πού αναχωρείτε;
Navigate right up
search
Πού πάτε;

Εξασφαλίστε την παραλαβή σας από το αεροδρόμιο SKG

Δεν γνωρίζετε ; Ή μήπως είστε ντόπιοι; Ό,τι κι αν ισχύει, η Uber σάς βοηθά να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο SKG στον τελικό προορισμό σας. Χρειάζεστε λεωφορείο ή μεταφορικό μέσο για το επόμενο σκέλος της πτήσης σας; Η Uber έχει τη λύση. Αποφύγετε την ουρά για ταξί και στείλτε αίτημα για διαδρομή με μερικά απλά βήματα.

Επιλογές διαδρομής από το αεροδρόμιο SKG

Οι επιλογές διαδρομών σε αυτήν τη σελίδα είναι ενδεικτικές για τα προϊόντα της Uber και μπορεί να μην είναι όλες διαθέσιμες στην τοποθεσία όπου χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Uber. Εάν ανατρέξετε στον ιστότοπο της πόλης σας ή στην εφαρμογή, θα δείτε με ποια προϊόντα μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαδρομές.

Παραλαβή στο αεροδρόμιο Thessaloniki Airport Makedonia (SKG)

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας

Επιλέξτε μια διαδρομή που ταιριάζει στο μέγεθος της ομάδας σας και στον όγκο των αποσκευών σας.

Ελέγξτε την εφαρμογή για λεπτομέρειες

Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο διαδρομής του αιτήματος. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για να συναντηθείτε με τον οδηγό είτε στον δρόμο είτε σε ένα καθορισμένο σημείο παραλαβής.

Επιβεβαιώστε την τοποθεσία σας

Μεταβείτε στην τοποθεσία παραλαβής που έχει καθοριστεί για εσάς από την εφαρμογή (Σημείωση: Η τοποθεσία αυτή ίσως να μη βρίσκεται στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο). Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Οδηγίες προς την τοποθεσία παραλαβής

Έχετε ήδη στείλει αίτημα για διαδρομή; Ανοίξτε την εφαρμογή για να βρείτε ακριβείς και λεπτομερείς οδηγίες, για να συναντήσετε τον οδηγό σας έξω.

Προτιμάτε να οδηγείτε;

Πλέον, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο κοντά στο αεροδρόμιο SKG με την Uber. Δείτε οχήματα από δημοφιλείς εταιρείες ενοικίασης οχημάτων για να συνεχίσετε τη διαδρομή σας.

Δημοφιλέστερες ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή από το αεροδρόμιο SKG

  • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

    Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

  • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς το Αεροδρόμιο SKG εξαρτάται από παράγοντες όπως το είδος της διαδρομής που ζητάτε, την εκτιμώμενη απόσταση και τη διάρκεια της διαδρομής, τα διόδια και την τρέχουσα ζήτηση για διαδρομές.

    Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, μεταβαίνοντας εδώ και πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει παραγόντων σε πραγματικό χρόνο.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

  • Στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης υπάρχουν διαθέσιμα ταξί, για να απολαμβάνετε μια άνετη και βολική διαδρομή όπου κι αν θέλετε να πάτε.

*Η χωρητικότητα για αποσκευές δεν είναι εγγυημένη και εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών στη διαδρομή σας και τον τύπο του οχήματος. Αφού αποδεχτεί το αίτημά σας ένας οδηγός, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της εφαρμογής για επιβεβαίωση.