Please enable Javascript
Mine põhisisu juurde

Avaleht > Sõida > Lennujaamad

Lennujaamasõidud on Uberiga paremad

Telli sõit enam kui 700 lennujaama kogu maailmas. Enamikus kohtades on Sul võimalik ka lennujaamast pealevõtmine või seal mahapanek ette tellida.

search
Sisesta asukoht
Navigate right up
search
Sisesta sihtkoht

Broneeri oma lennujaamasõit

Väldi lennujaamasõitudega kaasnevat stressi, tellides sõidu kuni 90 päeva ette.

Plaani sõit lennujaama

Uber Reserve'i kaudu eelisjärjekorras sobitamine aitab Sul saada vajalikku sõitu just siis, kui seda vajad.*

Sõit on Sind maandumisel ootamas**

Meie lendude jälgimise tehnoloogia annab Sinu juhile teada, kui lend hilineb (või jõuab kohale varem), et ta saaks oma pealevõtmisaega vastavalt muuta.

Broneeri paindliku tühistamisega

Sõidu broneerimisel pane hind lukku. Kui plaanid muutuvad, tühista tasuta kuni üks tund enne plaanitud pealevõtmisaega.

Levinuimad küsimused lennujaamasõitude kohta

  • Sõidu hind oleneb mitmest tegurist, sealhulgas tellitud sõidu tüübist, teemaksudest, sõidu pikkusest ja nõudlusest.

    Hinnaprognoosi saamiseks enne tellimist mine siia ja sisesta oma pealevõtmise ja mahapaneku üksikasjad. Sõitu tellides muudetakse rakenduses reaalaja teguritel põhinevat tegelikku hinda.

  • Saadaolevad sõiduvalikud sõltuvad Sinu asukohast ja lennujaama eeskirjadest. Täpseima teabe leidmiseks sisesta oma pealevõtmis- ja mahapanekukoht lehele going to uber.com/go.

  • Pagasi maht oleneb sõiduki mudelist, sõitjate arvust ja tellitud sõiduvalikust. Näiteks UberX-i sõidule mahub tavaliselt kaks kohvrit, samas kui UberXL-i sõidule mahub tavaliselt kolm kohvrit. Kui juht on leitud, saad temaga rakenduse kaudu ühendust võtta.

  • Plaanitud mahapanekukohad on saadaval enamikus lennujaamades. Broneeritud pealevõtmistele kehtivad aga lennujaama eeskirjad. Lisateavet leiad allolevast loendist, valides oma lennujaama.

  • Soovitame tellida sõidu alles pärast seda, kui oled lennukist lahkunud, tolli läbinud (vajadusel) ja oma pagasi kätte saanud (kui see on olemas). Väldi ooteaja tasusid, valides rakenduses õige saabuvate lendude värava ja järgides juhiseid juhile vastu minekuks.

  • Erinevatel sõiduvalikutel on erinevad ajapikendused. UberX-i, Uber Comforti ja UberXL-iga tellitud sõitude puhul mine juhile vastu 2 minuti jooksul pärast tema saabumist, et vältida ooteaja tasusid. Uber Blacki, Uber Black SUV, Uber Premieri ja Uber Premier SUV puhul on Sul aega 5 minutit. Puuetega sõitjad võivad taotleda ooteaja tasust vabastamist.

    Uber Reserve'iga tellides teavitatakse Sinu juhti kõigist lennuplaani muudatustest. UberX-i, Uber Comforti ja UberXL-i sõitude puhul on Sul pärast lennu saabumist oma juhi juurde jõudmiseks kuni 45 minutit enne kui rakendub hilinemistasu. Uber Blacki, Uber Black SUV-i, Uber Premieri ja Uber Premier SUV-i sõitude puhul kohtu juhiga 60 minuti jooksul. Lisateave Uber Reserve'i kohta.

Leia oma lennujaam

Aasia

India

Euroopa

Põhja-Ameerika

Kanada

Ameerika Ühendriigid

Lõuna- ja Kesk-Ameerika

Brasiilia

Mehhiko

*Saabumisaeg on eeldatav; tegelikku saabumisaega võivad mõjutada Uberist sõltumatud tegurid, näiteks liiklus.

**Uber ei taga, et mõni juht võtab Sinu sõidutellimuse vastu. Sinu sõit on kinnitatud, kui oled saanud oma juhi andmed. Kui juht on Sinu sõidutellimuse vastu võtnud, ei garanteeri Uber, et ta saabub selleks ajaks, kui Sinu lend maandub.

***Sõidud nendes lennujaamades on saadaval Grabi rakenduse kaudu, mis pole Uberi üksus. Uber ei vastuta kolmandate osapoolte toodete ja teenuste eest.