Please enable Javascript
Mine põhisisu juurde

Autorent lennujaamas Tallinna lennujaam (TLL)

Sirvi populaarsete autorendifirmade sõidukeid lennujaamas Tallinna lennujaam Uber Rentiga. Alates elektriautodest ja sedaanidest kuni linnamaasturiteni, leiad sõidukeid, mis sobivad üksikreisijatele või kuni 7 inimesest koosnevatele rühmadele. Sisesta oma kellaaja ja asukoha üksikasjad, et leida broneerimiseks vabad rendiautod TLL lennujaamas.

„Avaleht“ > „Sõida“ > „Lennujaamad“ > TLL „Autorent“

Tallinna lennujaam – sirvi siinseid parimaid autorendipakkumisi

Uber Rent lihtsustab TLL lennujaamas autorendipakkumiste saamist ja tagab nii sujuva kogemuse sellistele reisijatele nagu Sina. Ükskõik, kas broneerid Uberi rakenduse kaudu või veebis, saad vaevata võrrelda tuntud kaubamärkide tipptasemel sõidukeid ning teha oma rendibroneeringu loetud sekunditega.

Sirvi mitmesuguseid sõidukeid, alates sedaanidest kuni linnamaasturiteni, ja naudi samal päeval broneerimise paindlikkust või planeerimisega kaasnevat meelerahu.

Vali mugav autorent otse lennujaamas, ükskõik, kas oled ärireisil või vabas tempos seiklusel.

Ükskõik, mida vajad, muuda sõit sama meeldejäävaks kui sihtkoht ning broneeri rendiauto Tallinna lennujaam lennujaamas Uber Rentiga juba täna.

Miks rentida auto just Uber Rentiga

Samal päeval saadaval rendiautod

Broneeri autorent sama päeva sõiduks, olenemata sellest, kas lähed lennukile või maandud TLL lennujaamas.* Uber Rent võimaldab Sul teel olles transporti planeerida ja veenduda, et oled kohe pärast saabumist valmis teekonda jätkama.

Sujuvad broneeringud

Rendiauto broneerimine lennujaamas Tallinna lennujaam on sama lihtne kui Uberiga sõidu tellimine. Saad võrrelda TLL lennujaamas saadaolevate rendifirmade rendiautosid ja viia oma broneeringu lõpule Uberi rakenduses või veebis.

Lai sõidukivalik

Uber Rent sobib peredele, kes otsivad mugavat kaubikut, stiilset sõidukit vajavatele töötajatele ja paljudele teistele. Sirvi tuntud kohalike ettevõtete parimaid autorendipakkumisi ning leia oma eelistustele ja eelarvele vastav lahendus. Kõigile leidub midagi.

Leia parimad autorendipakkumised parimatelt ettevõtetelt

Uber Rentiga saad rentida lennujaamas Tallinna lennujaam auto 7 ettevõttelt, nagu Greenmotion, Hertz ja Thrifty.

Mine Uberi rakendusse või võrku, et näha TLL lennujaamas rendiautosid pakkuvaid ettevõtteid.

  • Greenmotion logo

    Greenmotion

  • Hertz logo

    Hertz

  • Thrifty logo

    Thrifty

1/3

Rendiautode broneerimine Uber Rentiga

Broneeri oma rendiauto

Vali allolev nupp, et pääseda rendiauto broneerimise lehele veebis või Uberi rakenduses. Sisesta pealevõtmise ja mahapaneku üksikasjad, et näha sõidukivalikuid lennujaamas Tallinna lennujaam. Seejärel tee oma broneering. Saad tasuda ette või, kui see valik on saadaval, pealevõtmise ajal leti ääres.

Mine rendiautole järele

Mine asukohta kuupäeval ja kellaajal, mis on Sinu Uberi rakenduses kuvatud broneeringus kirjas. Ära unusta kaasa võtta oma juhiluba ja füüsilist krediitkaarti.

Tagasta rendiauto

Tagasta rendiauto Sinu broneeringus märgitud tagastuskohta. Broneeringu leiad Uberi rakendusest ja see saadetakse ka Sinu Uberi kontoga seotud e-posti aadressile.

TLL autorendi esiletõstud

Kõige populaarsem rendifirma

Greenmotion

Enim broneeritud sõidukitüüp

Economy

Keskmine autorendihind*

€42 päevas

Madalaim autorendihind*

€42 päevas

Ülaltoodud andmed näitavad keskmisi hindu, mida meie partnerid Uberi rakenduses viimase 31 päeva jooksul 7-päevase autorendi eest pakkusid. Tegelikud hinnad võivad olenevalt asukohast, rendifirmast, rendiperioodist, automudelist ja muudest muutujatest erineda. Siin esitatud teave on ainult soovituslik ega ole mõeldud siduvana.

Korduma kippuvad küsimused

  • Uber Rent aitab inimestel broneerida rendiautosid meie partneritelt otse Uberi rakenduse kaudu või veebis. Teeme koostööd kolmandate osapoolte sõidukiettevõtetega, et saaksid suure valiku autosid ja hindu lennujaamas Tallinna lennujaam.

  • TLL lennujaamas saad rentida autosid muuhulgas ettevõtetelt Greenmotion, Hertz ja Thrifty.

  • Rendiauto broneerimiseks meie partneritelt Uberi rakenduses vali vahekaart „Rendiautod“ ja seejärel järgmisel ekraanil „Otsi autosid“, et broneerimist alustada. Rendiauto broneerimiseks veebis külasta Uber Renti broneerimislehte ja järgi juhiseid broneeringu lõpuleviimiseks.

  • Kuigi Uber Renti kasutamise vanusepiirang on 18 aastat, võivad vanusepiirangud olenevalt valitud sõidukist ja rendipakkujast erineda. Kui oled alla 25-aastane, võivad rakenduda lisatasud. Uue broneeringu tegemisel pääsed renditingimustega tutvuma, kui valid Uberi rakenduse kuval „Vali auto“ sobiva pakkumise. Jaotises „Lisateave“ vali „KKK“, et saada täpsemat teavet vanusepiirangu kohta.

    Olemasoleva broneeringu puhul ava renditingimustega tutvumiseks Uberi rakenduse jaotises „Eelseisev autorent“ valik „Halda broneeringut“ ja seejärel vali kuval „Minu broneeringud“ valik „Vaata üksikasju“.

  • Säästuauto rentimine meie partneritelt lennujaamas Tallinna lennujaam Uber Rentiga maksab keskmiselt €342 nädalas. Arvesta, et keskmist rendiauto hinda võivad mõjutada tegurid nagu auto suurus, hooaeg ja broneeringu kestus.

  • Säästliku sõiduki rentimine meie partneritelt lennujaamas Tallinna lennujaam Uber Rentiga maksab päevas keskmiselt €49, kui rendid üheks nädalaks. Arvesta, et keskmist rendiauto hinda võivad mõjutada tegurid nagu auto suurus, hooaeg ja broneeringu kestus.

  • Võid oma Tallinna lennujaam lennujaama broneeringu Uberi rakenduses tühistada vähemalt 48 tundi enne pealevõtmisaega. Pärast seda võidakse Sinult võtta tühistustasu. Tasud ja reeglid olenevad tarnijast.

    Saad oma broneeringut vähemalt 48 tundi enne pealevõtmisaega ka muuta, kuid valikute hind ja saadavus ei ole garanteeritud.

    Renditingimustega tutvumiseks vali Uberi rakenduse kuval „Vali auto“ sobiv pakkumine. Jaotises „Lisateave“ vali „KKK“, et saada täpsemat teavet tühistamise tingimuste kohta.

    Olemasoleva broneeringu puhul vali Uberi rakenduse jaotises „Eelseisev autorent“ jaotis „Halda broneeringut“ ja seejärel vali kuval „Minu broneeringud“ jaotis „Tingimused“.

  • Ei, Uber Renti partneritelt auto rentimiseks ei pea Sul isiklikku autokindlustust olema. Kui saabud rendipunkti oma sõidukit peale võtma, võib rendifirma pakkuda mitmesuguseid autorendi kindlustusplaane ja kaitsetooteid, mis aitavad Sind õnnetuse korral kaitsta.

  • Kahjuks ei ole lennujaamas Tallinna lennujaam võimalik Uber Rentiga meie partneritelt autot rentida, kui oled juba lennujaama jõudnud. TLL lennujaamas saad teha Uberi rakenduses broneerides samaks päevaks broneeringu enne lennujaamas maandumist vaid ühest järgmistest riikidest. Belgia, Kanada, Prantsusmaa, Saksamaa, Kreeka, Itaalia, Portugal, Hispaania, Holland, Ühendkuningriik ja Ameerika Ühendriigid.

  • Saad maksta rakenduses, kasutades mõnda saadaolevatest Uberi makseviisidest. Lisatasud, nagu kindlustus, makstakse rendipunktis. Küsi valitud renditeenuse pakkujalt, milliseid makseviise ta lisatasude maksmiseks aktsepteerib.

  • Renditingimustega tutvumiseks, näiteks selle kohta, kas pead rendiautot tankima, vali Uberi rakenduse kuval „Vali auto“ pakkumine. Jaotises „Lisateave“ vali KKK, et saada täpsemat teavet tankimise kohta.

    Olemasoleva broneeringu puhul vali Uberi rakenduse jaotises „Eelseisev autorent“ „Halda broneeringut“ ja seejärel vali kuval „Minu broneeringud“ jaotis „Tingimused“.

  • Uber Rentiga saad rentida meie partneritelt auto lennujaamas TLL kuni 30 päevaks. Renditingimused olenevad rendifirmast. Saadavuse kontrollimiseks ja pikaajaliste rendiautode otsingukriteeriumidele vastavate sõidukite leidmiseks sisesta soovitud kuupäevad veebis või Uberi rakenduses.

  • Rendiautole teise juhi lisamise tingimused võivad rendifirmade lõikes erineda. Vali Uberi rakenduses kuval „Vali auto“ pakkumine. Jaotises „Lisateave“ vali „KKK“, et saada täpsemat teavet täiendavate juhtide kohta.

    Olemasoleva broneeringu puhul ava Uberi rakenduse jaotises „Eelseisev autorent“ kuval „Halda broneeringut“ valik „Tingimused“, et näha, millised tingimused Sinu konkreetsele autorendile kehtivad.

  • Mõnel ettevõttel on rendiauto saadaval lennujaama vahetus läheduses, samas kui teistel on rendipunkti asukohta jõudmiseks vaja lühikest bussisõitu. Kui teed oma broneeringu Uberi rakenduses või veebis, kontrolli kindlasti oma valitud rendifirma asukoha üksikasju.

*Auto rentimine meie partneritelt Uber Rentiga on saadaval ainult järgmistes riikides. Belgia, Kanada, Prantsusmaa, Saksamaa, Kreeka, Itaalia, Portugal, Hispaania, Holland, Ühendkuningriik ja Ameerika Ühendriigid. Kui Sinu sihtriik ei ole selles nimekirjas, ei saa Sa maandumisel meie partneritelt Uberi rakendusega autot rentida.