Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Autonvuokraukset lentoasemalta Helsinki Airport (HEL)

Selaa vuokra-autoja, joita voit vuokrata suosituilta autonvuokrausyrityksiltä lentoasemalta Helsinki Airport Uber Rentin avulla. Sähköautoista ja sedaneista katumaastureihin – löydät ajoneuvoja, jotka sopivat yksin matkustaville ja jopa seitsemän hengen ryhmille. Anna aika- ja sijaintitiedot, niin löydät autovuokraamoja, joista voit varata lentoasemalta HEL.

Koti > Kyydit > Lentoasemat > HEL Autonvuokraukset

Selaa parhaita autonvuokraustarjouksia lentoasemalla Helsinki Airport

Uber Rent helpottaa autonvuokraustarjouksien saamista lentokentällä HEL ja varmistaa sujuvan kokemuksen kaltaisillesi matkailijoille. Varasitpa Uber-sovelluksen kautta tai verkossa, voit vertailla vaivattomasti tunnettujen merkkien huippuluokan ajoneuvoja ja varmistaa vuokra-autovarauksesi muutamassa sekunnissa.

Voit tutustua erilaisiin ajoneuvoihin sedaneista katumaastureihin ja nauttia joustavuudesta varata samana päivänä sekä mielenrauhasta, jonka suunnitelmien tekeminen etukäteen tuo mukanaan.

Auton vuokraaminen lentokentältä on kätevää, olitpa sitten liikematkalla tai nauttimassa kiireettömästä seikkailusta.

Mitkä tarpeesi sitten ovatkaan, voit tehdä matkasta yhtä ikimuistoisen kuin määränpäästä varaamalla vuokra-auton lentokentältä Helsinki Airport Uber Rentin kautta jo tänään.

Syitä vuokrata auto Uber Rentin kautta

Vuokra-autot samana päivänä

Varaa vuokra-auto saman päivän matkoja varten riippumatta siitä, nousetko lentokoneeseen vai laskeudutko lentokentälle HEL.* Uber Rentin avulla voit suunnitella kuljetukset liikkeellä ollessasi ja varmistaa, että olet valmis lähtemään tien päälle heti perille päästyäsi.

Helpot varaukset

Vuokra-auton varaaminen lentoasemalta Helsinki Airport on yhtä helppoa kuin Uber-kyydin pyytäminen. Voit vertailla lentoasemalla HEL saatavilla olevien vuokraamojen vuokra-autoja ja viimeistellä varauksesi Uber-sovelluksessa tai verkossa.

Kattavat ajoneuvovaihtoehdot

Uber Rent sopii mukavaa pakettiautoa etsiville perheille, tyylikästä kyytiä tarvitseville liike-elämän ammattilaisille ja monille muille. Selaa tunnettujen paikallisten yritysten parhaita autonvuokraustarjouksia, jotka vastaavat mieltymyksiäsi ja sopivat budjettiisi. Jokaiselle löytyy jotain mieleistä.

Löydä parhaat autonvuokraustarjoukset huippumerkeiltä

Voit vuokrata Uber Rentin avulla auton lentoasemalta Helsinki Airport 7 yritykseltä, kuten Sixt Greenmotion, ja Auto-union.

Siirry Uber-sovellukseen tai online-tilaan, niin näet lentoasemalla HEL vuokra-autoja tarjoavat yritykset.

  • Sixt logo

    Sixt

  • Greenmotion logo

    Greenmotion

1/3

Näin varaat vuokra-autoja Uber Rentin kautta

Varaa vuokra-autosi

Siirry Vuokra-auton varaus -sivulle verkossa tai Uber-sovelluksessa valitsemalla alla oleva painike. Anna noutopaikan ja määränpään tiedot, niin näet ajoneuvovaihtoehdot lentoasemalla Helsinki Airport. Viimeistele sitten varauksesi. Voit maksaa etukäteen tai noutohetkellä tiskillä noutopaikassa.

Nouda vuokra-autosi

Saavu paikalle Uber-sovelluksessa näkyvässä varauksessasi ilmoitettuna päivämääränä ja kellonaikana. Muista ottaa ajokortti ja fyysinen luottokortti mukaan.

Palauta vuokra-autosi

Palauta vuokra-auto varauksessasi mainittuun palautuspaikkaan. Varauksesi löytyy Uber-sovelluksesta, ja se lähetetään myös Uber-tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

HEL autonvuokrauksen kohokohdat

Suosituin vuokraamo

Sixt

Eniten varattu ajoneuvotyyppi

Economy

Keskimääräinen vuokrahinta*

€36/päivä

Alin vuokrahinta*

€30/päivä

Edellä esitetyt tiedot kuvastavat kuljettajapartnereiden Uber-sovelluksessa tarjoamia keskihintoja seitsemän päivän vuokrauksesta edellisten 31 päivän ajalta. Todelliset hinnat voivat vaihdella muun muassa sijainnin, vuokrausyrityksen, vuokra-ajan, automallin ja muiden muuttujien perusteella. Tässä annetut tiedot ovat vain viitteellisiä, eikä niitä tule pitää sitovina.

Usein kysytyt kysymykset

  • Uber Rent auttaa ihmisiä varaamaan vuokra-autoja yhteistyökumppaneiltamme suoraan Uber-sovelluksen kautta tai verkossa. Teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen ajoneuvoyhtiöiden kanssa, jotta saat hyvän valikoiman autoja ja hintoja lentoasemalla Helsinki Airport.

  • Voit vuokrata lentoasemalta HEL auton muun muassa yrityksiltä Sixt Greenmotion Auto-union.

  • Jos haluat varata vuokra-autosi Uber-sovelluksen kautta yhteistyökumppaneiltamme, aloita varauksen teko valitsemalla Vuokra-autot-ruutu ja sen jälkeen Etsi autoja seuraavalta näytöltä. Voit varata vuokra-auton verkosta käymällä Uber Rentin varaussivulla ja viimeistele varaus noudattamalla ohjeita.

  • Vaikka Uber Rentin käyttäjien vähimmäisikä on 18 vuotta, ikävaatimukset voivat vaihdella valitsemasi ajoneuvon ja toimittajan mukaan. Alle 25-vuotiailta saatetaan veloittaa lisämaksuja. Kun luot uuden varauksen, voit tarkastella vuokrausehtoja valitsemalla tarjouksen Uber-sovelluksen Valitse auto -näytöltä. Lisätietoja-kohdan UKK-osiosta löydät tietoja ikärajavaatimuksista.

    Voit tarkastella nykyisen varauksen vuokrausehtoja valitsemalla ensin Uber-sovelluksen Tulevat vuokraukset -näytöllä Hallinnoi varausta ja sitten Varauksesi-näytöllä Näytä tiedot.

  • Economy-ajoneuvon vuokraaminen maksaa keskimäärin €431/viikko yhteistyökumppaneiltamme lentoasemalta Helsinki Airport Uber Rentin kautta. Otathan huomioon, että esimerkiksi auton koko, markkinoiden kausiluonteisuus ja varauksen pituus voivat vaikuttaa vuokra-auton keskimääräiseen hintaan.

  • Economy-ajoneuvon vuokraaminen maksaa keskimäärin €62/päivä yhteistyökumppaneiltamme lentoasemalta Helsinki Airport Uber Rentin kautta, jos vuokraat auton viikoksi. Otathan huomioon, että esimerkiksi auton koko, markkinoiden kausiluonteisuus ja varauksen pituus voivat vaikuttaa vuokra-auton keskimääräiseen hintaan.

  • Voit perua varauksesi lentokentältä Helsinki Airport Uber-sovelluksessa viimeistään 48 tuntia ennen noutoaikaa. Sen jälkeen sinulta voidaan veloittaa peruutusmaksu. Maksut ja säännöt riippuvat toimittajasta.

    Voit myös muuttaa varaustasi viimeistään 48 tuntia ennen noutoaikaa, mutta hintaa ja saatavuutta ei voida taata.

    Voit tutustua vuokrausehtoihin valitsemalla tarjouksen Uber-sovelluksen Valitse auto -näytöltä. Katso peruutuskäytäntöä koskevat tiedot valitsemalla Lisätietoja-kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

    Löydät nykyisen varauksesi valitsemalla Uber-sovelluksen Tulevat vuokraukset -näytöllä Hallinnoi varausta ja sitten Varauksesi-näytöllä Käyttöehdot.

  • Ei, sinulla ei tarvitse olla omaa autovakuutusta voidaksesi vuokrata auton Uber Rentin yhteistyökumppaneiltamme. Kun saavut vuokrauspaikkaan noutamaan ajoneuvosi, vuokraamo voi tarjota monenlaisia autonvuokrausvakuutuksia ja vakuutustuotteita, jotka suojaavat sinua onnettomuuden sattuessa.

  • Auton vuokraaminen Uber Rentin kautta yhteistyökumppaneiltamme ei valitettavasti ole mahdollista, kun olet jo lentokentällä Helsinki Airport. Voit tehdä varauksen samalle päivälle ennen saapumista lentokentälle HEL, kun varaat Uber-sovelluksessa jostakin seuraavista maista: Alankomaat, Belgia, Espanja, Italia, Kanada, Kreikka, Portugali, Ranska, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

  • Voit maksaa sovelluksessa jollakin käytettävissä olevista Uberin maksutavoista. Lisämaksut, kuten vakuutusmaksut, maksetaan vuokraamossa. Kysy valitsemaltasi vuokra-autojen toimittajalta, mitä maksutapoja se hyväksyy lisämaksuja vastaan.

  • Uber-sovelluksen Valitse auto -näytöltä näet vuokrausehdot, kuten pitääkö sinun täyttää vuokra-autosi polttoainetankki ennen auton palauttamista. Lisätietoja-kohdan UKK-osiostalöydät lisätietoja polttoainetankin täyttämistä koskevista käytännöistä.

    Löydät nykyiset varauksesi valitsemalla Uber-sovelluksen Tulevat vuokraukset -näytöllä Hallinnoi varausta ja sitten Varauksesi-näytöllä Käyttöehdot.

  • Voit vuokrata Uber Rentin avulla auton yhteistyökumppaniltamme lentoasemalta HEL enintään 30 päiväksi. Vuokrausehdot voivat vaihdella vuokraamosta riippuen. Syötä haluamasi päivämäärät verkossa tai Uber-sovelluksessa, jos haluat tarkistaa saatavuuden ja löytää ajoneuvoja, jotka vastaavat pitkäaikaisten vuokrausten hakukriteerejäsi.

  • Toisen kuljettajan vuokraukseen lisäämisen ehdot voivat vaihdella vuokraamoittain. Valitse tarjous Uber-sovelluksen Valitse auto -näytöltä. Katso lisätietoja muista kuljettajista valitsemalla Lisätietoja-kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

    Löydät nykyisen varauksesi Käyttöehdot-osiosta, kun olet valinnut Uber-sovelluksen Tulevat vuokraukset -näytöllä Hallinnoi varausta. Näin näet, mitä ehtoja tiettyyn vuokraukseesi sovelletaan.

  • Joillakin yrityksillä on vuokra-autoja saatavilla lentoaseman ulkopuolella, kun taas toisten yritysten noutopaikkaan saattaa tarvita lyhyen kuljetuksen lentokenttäbussilla. Kun teet varauksen Uber-sovelluksessa tai verkossa, muista tarkistaa valitsemasi vuokraamon sijaintitiedot.

* Auton vuokraaminen Uber Rentin kautta yhteistyökumppaneiltamme on mahdollista vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Italia, Kanada, Kreikka, Portugali, Ranska, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat. Jos kohdemaasi ei ole tällä listalla, et voi vuokrata autoa Uber-sovelluksen kautta yhteistyökumppaneiltamme laskeutumisen jälkeen.