Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Najam automobila u zračnoj luci Dubrovnik Airport (DBV)

Na usluzi Uber Rent možeš pregledati ponudu vozila poznatih pružatelja usluga najma u zračnoj luci Dubrovnik Airport. U ponudi su vozila za najmanje jednu, a najviše 7 osoba, od električnih vozila i sedana, pa sve do terenaca. Unesi vrijeme i lokaciju i pogledaj koja su vozila dostupna u zračnoj luci DBV.

Početna stranica > Vožnje > Zračne luke > DBV Najam automobila

Pogledaj najbolje ponude vozila u zračnoj luci Dubrovnik Airport

Ako te zanima ponuda automobila za najam u zračnoj luci DBV, Uber Rent je pravo rješenje za tebe. Olakšat će ti potragu i moći ćeš brzo i jednostavno unajmiti automobil. Bilo da ugovaraš rezervaciju putem aplikacije Uber ili putem interneta, možeš brzo i lako usporediti ponudu vrhunskih vozila poznatih pružatelja usluga najma i u tren oka rezervirati vozilo.

U ponudi je velik broj vozila, od sedana do terenaca, a vozilo možeš rezervirati za isti dan ili ugovoriti rezervaciju unaprijed i opustiti se znajući da je to riješeno.

Odaberi praktično rješenje i ugovori najam vozila u zračnoj luci, bilo da si na poslovnom putovanju ili na odmoru.

Što god planiraš, neka ti vožnja ostane u jednako dobrom sjećanju kao i odredište. Još danas ugovori najam vozila u zračnoj luci Dubrovnik Airport na usluzi Uber Rent.

Zašto ugovoriti najam automobila na usluzi Uber Rent

Automobili koji se mogu preuzeti isti dan

Rezerviraj automobil za isti dan, bilo da se spremaš za ukrcaj ili slijećeš u zračnu luku DBV.* Usluga Uber Rent omogućuje ti da sve isplaniraš u hodu i preuzmeš vozilo odmah nakon slijetanja.

Brzo i jednostavno ugovaranje rezervacije

Rezervirati automobil za najam u zračnoj luci Dubrovnik Airport jednako je lako kao i naručiti vožnju Uberom. Možeš usporediti automobile za najam iz ponude pružatelja usluga u zračnoj luci DBV i ugovoriti rezervaciju putem aplikacije Uber ili interneta.

Bogata ponuda različitih vrsta vozila

Na usluzi Uber Rent možeš pronaći udoban kombi za cijelu obitelj, elegantno vozilo za poslovnog putnika i još mnogo toga. Pogledaj najbolje ponude vozila poznatih lokalnih tvrtki koje odgovaraju tvojim potrebama i budžetu. Svatko može pronaći vozilo koje mu odgovara.

Pogledaj najbolje ponude vozila najpoznatijih pružatelja usluga najma

Na usluzi Uber Rent možeš unajmiti vozilo od više pružatelja usluga (ukupno 34) u zračnoj luci Dubrovnik Airport, a među njima su Greenmotion, Sixt i Avis.

U aplikaciji Uber ili na internetu pogledaj tvrtke od kojih možeš unajmiti automobil u zračnoj luci DBV.

  • Greenmotion logo

    Greenmotion

  • Sixt logo

    Sixt

  • Avis logo

    Avis

1/3

Kako rezervirati automobil za najam na usluzi Uber Rent

Rezerviraj automobil za najam

Odaberi gumb u nastavku za pristup stranici za ugovaranje najma na internetu ili u aplikaciji Uber. Unesi podatke o preuzimanju i vraćanju vozila kako bi ti se prikazala dostupna vozila u zračnoj luci Dubrovnik Airport. Nakon toga dovrši rezervaciju. Možeš platiti unaprijed, a u nekim slučajevima moguće je i plaćanje prilikom preuzimanja.

Preuzmi unajmljeni automobil

Na datum preuzimanja u dogovoreno vrijeme dođi na lokaciju koja je navedena u rezervaciji u aplikaciji Uber. Ne zaboravi ponijeti svoju vozačku dozvolu i kreditnu karticu u fizičkom obliku.

Vrati unajmljeni automobil

Vrati unajmljeni automobil na lokaciju vraćanja vozila navedenu u rezervaciji. Rezervaciju možeš pronaći u aplikaciji Uber, a šalje se i na adresu e-pošte povezanu s tvojim Uber računom.

najvažnije informacije o najmu automobila u zračnoj luci DBV

Najpopularnija tvrtka za najam vozila

Greenmotion

Tip vozila koji se najčešće rezervira

Economy

Prosječna cijena najma*

€33 po danu

Najniža cijena najma *

€8 po danu

Prethodno navedeni podaci predstavljaju prosječne cijene 7-dnevnog najma vozila iz ponude naših partnera u aplikaciji Uber u posljednjih 31 dan. Stvarne cijene mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su lokacija, pružatelj usluga najma, razdoblje najma, model automobila i dr. Ovdje navedeni podaci služe samo u informativne svrhe i nisu obvezujući.

Česta pitanja

  • Usluga Uber Rent omogućuje rezervaciju automobila za najam iz ponude naših partnera izravno putem aplikacije Uber ili putem interneta. Surađujemo s pružateljima usluga najma vozila kako bi korisnicima omogućili bogatu ponudu vozila po povoljnim cijenama u zračnoj luci Dubrovnik Airport.

  • U zračnoj luci DBV možeš unajmiti automobil od više tvrtki, među kojima su Greenmotion, Sixt i Avis.

  • Ako želiš putem aplikacije Uber rezervirati automobil iz ponude nekog od naših partnera, odaberi opciju Automobili za najam i nakon toga na sljedećoj stranici idi na Pronađi automobile i tako pokreni postupak ugovaranja rezervacije. Za rezervaciju automobila za najam putem interneta idi na stranicuUgovaranje rezervacije na usluzi Uber Rent i slijedi upute za ugovaranje rezervacije.

  • Usluga Uber Rent dostupna je korisnicima starijim od 18 godina, no dobna ograničenja ovise o odabranom vozilu i pružatelju usluga najma, pa dobna granica može biti i drugačija. Ako imaš manje od 25 godina, možda ćeš morati platiti i neke dodatne naknade. Ako želiš ugovoriti novu rezervaciju, odaberi željenu ponudu na stranici „Odaberi automobil” u aplikaciji Uber i pogledaj odredbe i uvjete najma. U odjeljku „Više informacija” odaberi Česta pitanja i potraži informacije u vezi s minimalnom dobi vozača.

    Ako želiš vidjeti odredbe i uvjete najma za postojeću rezervaciju, dodirni Upravljanje rezervacijom na stranici „Predstojeći najam” u aplikaciji Uber, a nakon toga idi na opciju Pogledaj pojedinosti na stranici „Tvoje rezervacije”.

  • Plaća se u prosjeku €241 za tjedni najam vozila ekonomske klase iz ponude nekog od naših partnera u zračnoj luci Dubrovnik Airport. Imaj na umu da su veličina vozila, sezonska potražnja na toj lokaciji i trajanje najma neki od čimbenika koji mogu utjecati na prosječnu cijenu automobila za najam.

  • Plaća se u prosjeku €35 po danu za tjedni najam vozila ekonomske klase iz ponude nekog od naših partnera u zračnoj luci Dubrovnik Airport. Imaj na umu da su veličina vozila, sezonska potražnja na toj lokaciji i trajanje najma neki od čimbenika koji mogu utjecati na prosječnu cijenu automobila za najam.

  • Rezervaciju vozila u zračnoj luci Dubrovnik Airport možeš otkazati u aplikaciji Uber najviše 48 sati prije ugovorenog vremena preuzimanja. Po isteku ovog roka možda ćeš morati platiti naknadu za otkazivanje. Naknade i pravila ovise o pružatelju usluga najma.

    Rezervaciju također možeš promijeniti najviše 48 sati prije ugovorenog vremena preuzimanja, ali nema nikakvog jamstva u pogledu cijene i dostupnosti vozila.

    Ako želiš vidjeti pravila i uvjete najma, na stranici „Odaberi automobil” u aplikaciji Uber odaberi ponudu koja te zanima. U odjeljku „Više informacija” odaberi Česta pitanja i detaljno prouči pravila za otkazivanje.

    Ako već imaš ugovorenu rezervaciju, odaberi opciju Upravljanje rezervacijom na stranici „Predstojeći najam” u aplikaciji Uber, a nakon toga idi na odjeljak Odredbe i uvjeti na stranici „Tvoje rezervacije”.

  • Ne, ne moraš imati vlastitu policu automobilskog osiguranja ako želiš unajmiti automobil od naših partnera na usluzi Uber Rent. Kada dođeš preuzeti automobil, pružatelj usluga najma može ti ponuditi nekoliko vrsta osiguranja za najam automobila i različite mehanizme zaštite u slučaju nezgode.

  • Nažalost, na usluzi Uber Rent nije moguće unajmiti automobil iz ponude nekog od naših partnera kad već budeš u zračnoj luci Dubrovnik Airport. Prije slijetanja u zračnu luku DBV u aplikaciji Uber možeš rezervirati vozilo za isti dan u sljedećim zemljama: Belgija, Kanada, Francuska, Njemačka, Grčka, Italija, Portugal, Španjolska, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD.

  • Za plaćanje putem aplikacije upotrijebi neki od načina plaćanja koji su ti dostupni na Uberu. Dodatne naknade, kao što je osiguranje, plaćaju se na lokaciji pružatelja usluga najma. S odabranim pružateljem usluga najma provjeri koji su ti sve dostupni načini plaćanja za dodatne naknade.

  • Ako želiš vidjeti pravila i uvjete najma, primjerice trebaš li nadomjestiti potrošeno gorivo u unajmljenom automobilu, na stranici „Odaberi automobil” u aplikaciji Uber odaberi ponudu koja te zanima. U odjeljku „Više informacija” odaberi Česta pitanja i potraži informacije u vezi s punjenjem goriva.

    Ako već imaš ugovorenu rezervaciju, odaberi opciju Upravljanje rezervacijom na stranici „Predstojeći najam” u aplikaciji Uber, a nakon toga idi na odjeljak Odredbe i uvjeti na stranici „Tvoje rezervacije”.

  • Na usluzi Uber Rent možeš unajmiti automobil od naših partnera u zračnoj luci DBV na najviše 30 dana. Uvjeti najma ovise o pružatelju usluga. Za provjeru dostupnosti i pronalaženje vozila koja odgovaraju tvojim kriterijima pretraživanja vozila za duži najam unesi željene datume na internetu ili u aplikaciji Uber.

  • Koji su uvjeti za dodavanje drugog vozača za unajmljeno vozilo ovisi o tvrtki koja pruža usluge najma. Odaberi željenu ponudu na stranici „Odaberi automobil” u aplikaciji Uber. U odjeljku „Više informacija” odaberi Česta pitanja i potraži informacije u vezi s dodatnim vozačima.

    Ako već imaš ugovorenu rezervaciju, idi na odjeljakOdredbe i uvjeti nakon što odabereš Upravljanje rezervacijom na stranici „Predstojeći najam” u aplikaciji Uber i pogledaj koji su uvjeti za ugovorenu uslugu najma.

  • Neke tvrtke imaju automobile za najam neposredno uz zgradu zračne luke, a neke klijente voze kombijem do lokacije preuzimanja koja se nalazi nedaleko zračne luke. Prilikom ugovaranja rezervacije u aplikaciji Uber ili putem interneta obavezno provjeri podatke o lokaciji na kojoj se preuzimaju vozila odabranog pružatelja usluga najma.

*Na usluzi Uber Rent moguće je ugovoriti usluge najma automobila iz ponude naših partnera samo u sljedećim zemljama: Belgija, Kanada, Francuska, Njemačka, Grčka, Italija, Portugal, Španjolska, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD. Ako se država u koju putuješ ne nalazi na ovom popisu, nakon slijetanja nećeš moći unajmiti automobil od naših partnera putem aplikacije Uber.