Please enable Javascript
Pereiti prie pagrindinio turinio

Automobilių nuoma oro uoste Vilniaus oro uostas (VNO)

Su „Uber Rent“ naršykite populiarių automobilių nuomos įmonių pasiūlymus oro uoste Vilniaus oro uostas. Nuo elektromobilių ir sedanų iki SUV – rasite automobilių, tinkančių pavieniams keliautojams ir grupėms iki 7 žmonių. Įveskite laiko ir vietos informaciją, kad oro uoste VNO rastumėte jums tinkamą automobilį.

Pagrindinis > Kelionė > Oro uostai > VNO Automobilių nuoma

Peržiūrėkite geriausius automobilių nuomos pasiūlymus oro uoste Vilniaus oro uostas

„Uber Rent“ supaprastina automobilių nuomos pasiūlymų paiešką VNO oro uoste ir užtikrina sklandų naudojimąsi tokiems keliautojams kaip jūs. Nesvarbu, ar rezervuojate naudodami „Uber“ programėlę, ar internetu, lengvai palyginkite geriausius gerai žinomų prekių ženklų automobilius ir rezervuokite vos per kelias sekundes.

Atraskite įvairias transporto priemones – nuo sedanų iki SUV – ir mėgaukitės galimybe lanksčiai užsisakyti tą pačią dieną arba planuoti iš anksto.

Tiek verslo, tiek laisvalaikio kelionei bei savo patogumui rinkitės galimybę išsinuomoti automobilį dar oro uoste.

Kad ir kokie būtų jūsų poreikiai, šiandien su „Uber Rent“ oro uoste Vilniaus oro uostas išsinuomokite automobilį, kad kelionė būtų tokia pat įsimintina kaip ir atvykimo vieta.

Kodėl verta išsinuomoti automobilį su „Uber Rent“

Automobilių nuoma tą pačią dieną

Užsisakykite automobilio nuomą savo kelionės dieną lipdami į lėktuvą ar leisdamiesi VNO oro uoste*. „Uber Rent“ suteikia galimybę planuoti keliones esant kelyje ir pasirūpinti, kad atvykę galėtumėte iš karto pradėti kitą kelionės atkarpą.

Sklandus rezervavimas

Užsakyti automobilį nuomai Vilniaus oro uostas oro uoste yra taip pat paprasta, kaip ir užsisakyti „Uber“ kelionę. „Uber“ programėlėje arba interneto svetainėje galite palyginti VNO oro uoste nuomos bendrovių siūlomus automobilius ir užbaigti rezervaciją.

Platus automobilių pasirinkimas

„Uber Rent“ – pravers patogaus mikroautobuso ieškančiai šeimai, stilingo automobilio ieškantiems verslininkams ir ne tik. Peržiūrėkite geriausius žinomų vietinių įmonių automobilių nuomos pasiūlymus, kad išsirinktumėte tą, kuris geriausiai atitinka jūsų pageidavimus ir biudžetą. Kiekvienas ras ką nors sau.

Raskite geriausius žinomiausių prekių ženklų automobilių nuomos pasiūlymus

Su „Uber Rent“ automobilį galite išsinuomoti iš 11 oro uoste Vilniaus oro uostas esančių įmonių, tokių kaip Panek, Top Rent irGreenmotion.

Atidarykite „Uber“ programėlę arba apsilankykite „Uber“ puslapyje internete, kad pamatytumėte įmones, siūlančias automobilių nuomą VNO oro uoste.

  • Panek logo

    Panek

  • Top Rent logo

    Top Rent

  • Greenmotion logo

    Greenmotion

1/3

Kaip išsinuomoti automobilį naudojant „Uber Rent“

Rezervuokite nuomojamą automobilį

Spustelėkite žemiau esantį mygtuką, kad pasiektumėte „Uber Rent“ užsakymų puslapį internete arba „Uber“ programėlėje. Įveskite paėmimo ir išlaipinimo vietos informaciją ir peržiūrėkite automobilių variantus Vilniaus oro uostas oro uoste. Tada užbaikite rezervavimą. Galite sumokėti iš anksto arba, kai galima, paėmimo metu.

Atsiimkite nuomojamą automobilį

„Uber“ programėlėje užsakyme nurodytą dieną ir valandą atvykite į sutartą vietą. Nepamirškite pasiimti savo vairuotojo pažymėjimo ir fizinės kredito kortelės.

Grąžinkite nuomojamą automobilį

Grąžinkite išsinuomotą automobilį užsakyme nurodytoje pristatymo vietoje. Savo užsakymą galite rasti „Uber“ programėlėje, be to, jo informacija siunčiama su jūsų „Uber“ paskyra susietu el. pašto adresu.

VNO svarbiausi automobilio nuomos aspektai

Populiariausia nuomos įmonė

Panek

Dažniausiai užsakomas automobilio tipas

Economy

Vidutinė nuomos kaina*

€15 per dieną

Mažiausia nuomos kaina*

€15 per dieną

Pirmiau pateikti duomenys atspindi vidutines kainas, kurias už 7 dienų nuomą „Uber“ programėlėje siūlė mūsų partneriai per pastarąją 31 dieną. Faktinės kainos gali skirtis atsižvelgiant į tokius veiksnius kaip vieta, nuomos įmonė, nuomos laikotarpis, automobilio modelis ir kiti kintamieji. Čia pateikta informacija yra skirta tik informuoti ir neturėtų būti laikoma įpareigojančia.

Dažnai užduodami klausimai

  • „Uber Rent“ padeda žmonėms rezervuoti mūsų partnerių nuomojamus automobilius tiesiogiai per „Uber“ programėlę arba internetu. Bendradarbiaujame su trečiųjų šalių automobilių nuomos įmonėmis, kad turėtumėte puikų automobilių pasirinkimą ir kainas oro uoste Vilniaus oro uostas.

  • VNO oro uoste automobilį galite išsinuomoti iš tokių įmonių kaip Panek, Top Rent ir Greenmotion.

  • Jei norite rezervuoti mūsų partnerių nuomojamą automobilį naudodami „Uber“ programėlę, pasirinkite plytelę Automobilių nuoma, o tada kitame ekrane pasirinkite Ieškoti automobilių. Norėdami rezervuoti automobilį internetu, apsilankykite „Uber Rent“ užsakymo puslapyje ir vadovaukitės nurodymais, kad užbaigtumėte rezervavimą.

  • Nors minimalus amžius, nuo kurio galima naudotis „Uber Rent“, yra 18 metų, skirtingi amžiaus reikalavimai priklauso nuo pasirinkto automobilio ir tiekėjo. Jei nesate sulaukę 25 metų amžiaus, gali būti taikomi papildomi mokesčiai. Kurdami naują užsakymą, nuomos sąlygas galite peržiūrėti „Uber“ programėlės ekrane „Pasirinkite automobilį“ pasirinkę norimą pasiūlymą. Skiltyje „Daugiau informacijos“ pasirinkite DUK, kad sužinotumėte daugiau apie minimalų vairuotojo amžių.

    Esamo užsakymo sąlygas galite peržiūrėti „Uber“ programėlės ekrane „Būsima nuoma“ pasirinkę Tvarkyti užsakymą, o tada ekrane „Jūsų užsakymai“ – Peržiūrėti informaciją.

  • Su „Uber Rent“ išsinuomoti ekonomišką automobilį iš mūsų partnerių Vilniaus oro uostas oro uoste kainuoja vidutiniškai €165 per savaitę. Turėkite omenyje, kad automobilio dydis, rinkos sezoniškumas ir nuomos trukmė yra keli veiksniai, galintys turėti įtakos vidutinei automobilio nuomos kainai.

  • Su „Uber Rent“ išsinuomoti ekonomišką automobilį iš mūsų partnerių oro uoste Vilniaus oro uostas kainuoja vidutiniškai €24 per dieną. Turėkite omenyje, kad automobilio dydis, rinkos sezoniškumas ir nuomos trukmė yra keli veiksniai, galintys turėti įtakos vidutinei automobilio nuomos kainai.

  • „Uber“ programėlėje savo užsakymą oro uoste Vilniaus oro uostas galite atšaukti likus ne mažiau kaip 48 val. iki paėmimo laiko. Po to gali būti taikomas atšaukimo mokestis. Mokesčiai ir taisyklės priklauso nuo tiekėjo.

    Taip pat užsakymą galite keisti likus ne mažiau kaip 48 val. iki paėmimo laiko, tačiau kaina ir laisvų automobilių skaičius nėra garantuojami.

    Norėdami peržiūrėti nuomos sąlygas, „Uber“ programėlės ekrane „Pasirinkite automobilį“ pasirinkite norimą pasiūlymą. Skiltyje „Daugiau informacijos“ pasirinkite DUK, kad sužinotumėte daugiau apie atšaukimo taisykles.

    Jei jau esate užsakę, „Uber“ programėlės ekrane „Būsima nuoma“ pasirinkite Tvarkyti užsakymą, o tada ekrane „Jūsų užsakymai“ pasirinkite Sąlygos.

  • Ne, jums nereikia turėti asmeninio automobilio draudimo, kad su „Uber Rent“ galėtumėte išsinuomoti automobilį iš mūsų partnerių. Atvykus į nuomos vietą paimti automobilio, nuomos įmonė gali pasiūlyti kelių tipų automobilio nuomos draudimo planus ir apsaugos priemones, kad padėtų jus apsaugoti nelaimingo atsitikimo atveju.

  • Deja, su „Uber Rent“ išsinuomoti automobilio iš mūsų partnerių, kai jau esate Vilniaus oro uostas oro uoste, nėra galimybės. Galite rezervuoti tą pačią dieną prieš nusileidimą VNO oro uoste, kai „Uber“ programėlėje užsakote vienoje iš šių šalių: Belgijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Italijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Nyderlanduose, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

  • Galite sumokėti programėlėje naudodami vieną iš galimų „Uber“ mokėjimo būdų. Papildomi mokesčiai, pvz., draudimas, yra mokami nuomos vietoje. Klauskite pasirinkto nuomos paslaugų teikėjo, kaip jis leidžia sumokėti papildomus mokesčius.

  • Norėdami peržiūrėti nuomos sąlygas, pvz., sužinoti, ar būtina papildyti nuomojamo automobilio degalų atsargas, „Uber“ programėlės ekrane „Pasirinkite automobilį“ nurodykite pageidaujamą automobilį. Skiltyje „Daugiau informacijos“ pasirinkite DUK, kad sužinotumėte daugiau apie degalų papildymą.

    Jei jau esate užsakę, „Uber“ programėlės ekrane „Būsima nuoma“ pasirinkite „Tvarkyti užsakymą“, o tada ekrane „Jūsų užsakymai“ pasirinkite„Sąlygos“.

  • Su „Uber Rent“ automobilį iš mūsų partnerių VNO oro uoste galite išsinuomoti ne ilgesniam kaip 30 dienų laikotarpiui. Nuomos sąlygos gali skirtis ir priklauso nuo nuomos bendrovės. Norėdami patikrinti pasiekiamumą ir rasti automobilių, atitinkančių jūsų ilgalaikės nuomos paieškos kriterijus, įveskite pageidaujamas datas internete arba „Uber“ programėlėje.

  • Kito vairuotojo įtraukimo sąlygos gali skirtis priklausomai nuo nuomos įmonės. Pasirinkite pasiūlymą „Uber“ programėlės ekrane „Pasirinkite automobilį“. Skiltyje „Daugiau informacijos“ pasirinkite DUK, kad sužinotumėte daugiau apie papildomus vairuotojus.

    Jei jau esate užsakę, „Uber“ programėlės ekrane „Būsima nuoma“ pasirinkite „Tvarkyti užsakymą“ ir skiltyje „Sąlygos“ sužinokite, kokios sąlygos galioja konkretaus automobilio nuomai.

  • Kai kurių įmonių automobiliai yra siūlomi vos šiek tiek už oro uosto ribų, o dar kitų įmonių automobiliams pasiekti gali prireikti trumpos kelionės maršrutiniu autobusu. Rezervuodami „Uber“ programėlėje arba internetu, būtinai pasitikrinkite, kur yra įsikūrusi pasirinkta nuomos įmonė.

* Su „Uber Rent“ automobilį iš mūsų partnerių galima išsinuomoti tik toliau nurodytose šalyse. Belgijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Italijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Nyderlanduose, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jei atvykimo vietos šalies nėra šiame sąraše, nusileidę oro uoste negalėsite išsinuomoti automobilio per „Uber“ programėlę iš mūsų partnerių.