Please enable Javascript
Pereiti prie pagrindinio turinio

Pagrindinis > Kelionė > Oro uostai > VNO > Paėmimas

Užsisakyti paėmimą iš Vilnius International Airport

(Tarptautinis Vilniaus oro uostas)

Pateikite šiek tiek informacijos ir rasime, kas jus parveš iš oro uosto.

search
Iš kur važiuosite?
Navigate right up
search
Kur važiuosite?

Užsakykite paėmimą VNO oro uoste

Nesvarbu, ar niekada nesate buvę mieste , ar esate vietinis, „Uber“ padeda lengvai nuvykti iš VNO į jūsų galutinę atvykimo vietą. Reikia maršrutinio autobuso arba pervežimo į kitą reisą? Naudokitės „Uber“. Išvenkite eilės prie taksi ir užsisakykite kelionę keliais paprastais veiksmais.

Jūsų kelionės variantai iš VNO

Šiame puslapyje minimi „Uber“ produktai kai kuriose vietovėse gali būti neprieinami. Kokių kelionių galite užsisakyti, matysite savo miesto tinklalapyje arba programėlėje.

Paėmimas iš Tarptautinis Vilniaus oro uostas (VNO)

Atsidarykite programėlę ir užsisakykite kelionę

Kai būsite pasiruošę, atsidarykite programėlę ir užsisakykite kelionę. Pasirinkite automobilį pagal savo grupės dydį ir turimą bagažą.

Vadovaukitės programėlėje teikiamais nurodymais.

Paėmimo vietų nurodymus gausite tiesiai programėlėje. Be to, oro uoste gali būti tai nurodančių ženklų.

Pasitikite vairuotoją

Eikite į paskirtą paėmimo vietą, kuri nurodyta programėlėje. Atminkite, kad ši vieta ne visada gali būti prie artimiausio išėjimo. Jei nepavyksta rasti partnerio vairuotojo, susisiekite su juo per programėlę.

Gaukite nuorodas, kaip pasiekti paėmimo vietą

Jau užsisakėte kelionę? Atidarykite programėlę, kur rasite tikslius ir nuoseklius nurodymus, kaip susitikti su savo vairuotoju.

Norite važinėti po?

Dabar per „Uber“ galite išsinuomoti automobilį netoli VNO. Naršykite populiarių automobilių nuomos įmonių pasiūlymus ir tęskite kelionę.

Aktualiausi klausimai apie paėmimą VNO oro uoste

  • Paėmimo vieta gali priklausyti nuo užsakytos kelionės tipo ir oro uosto dydžio. Programėlėje pasitikrinkite, kur turėsite sutikti vairuotoją. Taip pat ieškokite ženklų, nurodančių, kur stovi pavėžėjimo paslaugų automobiliai.

    Jei nepavyksta rasti vairuotojo, susisiekite su juo naudodami programėlę.

  • „Uber“ kelionės iš VNO oro uosto kaina priklauso nuo įvairių veiksnių, įskaitant užsakytos kelionės tipą, atstumą bei trukmę, mokesčius ir esamą paklausą.

    Prieš užsisakydami galite peržiūrėti numatomą kainą. Tereikia čia įvesti paėmimo ir atvykimo vietas. Faktinę kainą – apskaičiuotą remiantis realiais veiksniais – matysite jau užsisakydami kelionę.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

* Vieta bagažui negarantuojama ir priklauso nuo keleivių skaičiaus ir automobilio tipo. Kai jums bus surastas vairuotojas, rekomenduojame susisiekti su juo per programėlę ir pasitikslinti.