Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Leiebil på Oslo Airport (OSL)

Se gjennom kjøretøy fra populære leiebilselskaper på Oslo Airport med Uber Rent. Fra elbiler og sedaner til SUV-er, her finner du kjøretøy som passer behovene dine, enten du reiser alene eller i en gruppe med opptil syv personer. Skriv inn klokkeslett og stedsopplysninger for å finne tilgjengelige leiebiler på OSL.

Hjem > Tur > Flyplasser > OSL Leiebil

Se gjennom de beste tilbudene på leiebil på Oslo Airport

Uber Rent gjør det enkelt å finne en leiebil på OSL og sikrer en sømløs opplevelse for reisende som deg. Enten du reserverer via Uber-appen eller på nettsidene, kan du enkelt sammenligne førsteklasses kjøretøy fra kjente merker og sikre leiebilreservasjonen på noen få sekunder.

Utforsk en rekke kjøretøy, fra sedaner til SUV-er, og nyt fleksibiliteten med å bestille samme dag eller tryggheten det gir å planlegge i forveien.

Velg bekvemmeligheten av en leiebil på flyplassen enten du er på en forretningsreise eller en avslappende ferie.

Uansett behov, gjør reisen like minneverdig som destinasjonen ved å bestille en leiebil på Oslo Airport med Uber Rent i dag.

Grunner til å leie bil med Uber Rent

Leiebiler på dagen

Få leiebil på dagen enten du skal reise fra eller ankommer OSL lufthavn.* Med Uber Rent kan du planlegge transporten underveis, så du er klar til å kjøre ved ankomst.

Enkel og grei reservasjon

Å bestille en leiebil på Oslo Airport er like lett som å be om en tur med Uber. Du kan sammenligne leiebiler fra utleiefirmaene som er tilgjengelige på OSL, og fullføre reservasjonen i Uber-appen eller på nettsidene.

Omfattende kjøretøyalternativer

Enten du reiser med familien og trenger en komfortabel minivan eller du trenger en bil som matcher firmaets profil til jobbreisen, bør du vurdere Uber Rent. Se gjennom de beste leiebiltilbudene fra kjente lokale selskaper for å imøtekomme preferansene og budsjettet ditt. Du finner noe for alle behov.

Finn de beste tilbudene på leiebil fra de beste merkene

Med Uber Rent kan du leie bil fra 5 selskaper på Oslo Airport, for eksempel Budget, Hertz eller Sixt.

Gå til Uber-appen eller nettsidene for å se hvilke selskaper som tilbyr leiebil på OSL lufthavn.

  • Budget logo

    Budget

  • Hertz logo

    Hertz

  • Sixt logo

    Sixt

1/3

Slik bestiller du en leiebil med Uber Rent

Reserver leiebilen din

Trykk på knappen nedenfor for å gå til leiebilsiden i nettleseren din eller i Uber-appen. Angi opplysninger om henting og levering for å se bilalternativene på Oslo Airport. Deretter kan du gjennomføre reservasjonen. Du kan betale på forhånd eller ved skranken når du henter bilen hvis alternativet vises.

Hent leiebilen

Møt opp hos utleieren på datoen og klokkeslettet som er oppført på reservasjonen i Uber-appen. Husk å ta med deg førerkortet og et fysisk kredittkort.

Returner leiebilen

Returner leiebilen på leveringsstedet som er angitt i reservasjonen. Du finner reservasjonen i Uber-appen og den sendes også til e-postadressen knyttet til Uber-kontoen din.

fremhevde leiebilprodukter på OSL

Det mest populære leiebilselskapet

Budget

Mest populære kjøretøytype

Economy

Gjennomsnittlig leiepris*

kr76 per dag

Laveste leiepris*

kr60 per dag

Dataene ovenfor representerer et gjennomsnitt av prisene som ble tilbudt av partnerne våre i Uber-appen de siste 31 dagene, for en leieperiode på 7 dager. Faktiske priser kan variere basert på faktorer som sted, utleiefirma, leieperiode, bilmodell og andre variabler. Informasjonen som gis her, er kun til referanseformål og skal ikke anses som bindende.

Vanlige spørsmål

  • Uber Rent hjelper folk med å reservere leiebiler fra partnerne våre direkte i Uber-appen eller på nettsidene våre. Gjennom partnerne våre tilbyr vi et stort utvalg av leiebiler i forskjellige prisklasser på Oslo Airport.

  • På OSL kan du leie bil fra blant annet Budget, Hertz og Sixt.

  • Velg flisen Leiebiler og deretter Finn biler for å komme i gang med å reservere en leiebil gjennom en av partnerne våre med Uber-appen. Hvis du vil reservere en leiebil fra nettsidene våre, kan du gå til bestillingssiden for Uber Rent og følge instruksjonene for å fullføre reservasjonen.

  • Selv om minstealderen for å bruke Uber Rent er 18 år, kan det være forskjellige alderskrav avhengig av utleieselskapet og kjøretøyet du velger. Det kan påløpe ekstragebyr hvis du er under 25 år. Du ser leievilkårene ved å velge tilbudet på siden «Velg bilen din» i Uber-appen når du gjør en ny reservasjon. Velg Vanlige spørsmål under «Mer informasjon» for å se kriteriene for minimumsalder.

    For en eksisterende reservasjon finner du leievilkårene ved å velge Administrer reservasjoner under «Kommende leie av bil» i Uber-appen, og deretter Se informasjon under «Reservasjonene dine».

  • Det koster i gjennomsnitt kr428 per uke å leie et kjøretøy i økonomiklassen fra partnerne våre på Oslo Airport med Uber Rent. Vær oppmerksom på at bilstørrelse, markedssesong og lengden på reservasjonen er noen av faktorene som kan påvirke leieprisen.

  • Det koster i gjennomsnitt kr62 per dag å leie et kjøretøy i økonomiklassen fra partnerne våre på Oslo Airport med Uber Rent hvis du leier i en uke. Vær oppmerksom på at bilstørrelse, markedssesong og lengden på reservasjonen er noen av faktorene som kan påvirke leieprisen.

  • Du kan kansellere reservasjonen på Oslo Airport i Uber-appen frem til 48 timer før hentetidspunktet. Hvis du kansellerer senere enn det, kan du bli belastet et gebyr. Gebyrer og regler avhenger av leverandøren.

    Du kan også endre reservasjonen frem til 48 timer før hentetidspunktet, men priser og tilgjengelighet er ikke garantert.

    Gå til tilbudet på siden «Velg bilen din» i Uber-appen for å se leievilkårene. Gå til Vanlige spørsmål under «Mer informasjon» for å se informasjon om kansellering.

    For en eksisterende reservasjon velger du Administrer reservasjon på siden «Kommende leie av bil» i Uber-appen og deretter Vilkår på siden «Reservasjonene dine».

  • Nei, du trenger ikke å ha en privat bilforsikring for å leie en bil fra Uber Rent-partnerne våre. Når du henter bilen ved utleiestedet, kan utleiefirmaet tilby flere typer leiebilforsikringer og sikkerhetsprodukter for å beskytte deg i tilfelle en ulykke.

  • Dessverre er det ikke mulig å leie en bil fra partnerne våre med Uber Rent når du allerede er på Oslo Airport. Du kan reservere samme dag før du lander på OSL, når du bestiller i Uber-appen fra ett av følgende land: Belgia, Canada, Frankrike, Tyskland, Hellas, Italia, Portugal, Spania, Nederland, Storbritannia og USA.

  • Du kan betale i appen med en av de tilgjengelige Uber-betalingsmåtene. Tilleggsgebyrer som forsikring betales på utleiestedet. Sjekk med utleieleverandøren hvilke betalingsmåter de godtar for tilleggsgebyrer.

  • For å se leievilkårene, for eksempel om du må fylle bensin på leiebilen, velger du tilbudet på siden «Velg bilen din» i Uber-appen. Under «Mer informasjon» velger du Vanlige spørsmål for å finne ut om du må fylle bensin.

    For en eksisterende reservasjon velger du Administrer reservasjon på siden «Kommende leie av bil» i Uber-appen og deretter Vilkår på siden «Reservasjonene dine».

  • Med Uber Rent kan du leie en bil fra partnerne våre på OSL i opptil 30 dager. Vilkårene kan variere avhengig av utleiefirmaet. Skriv inn de aktuelle datoene på nettsiden eller i Uber-appen for å sjekke tilgjengelighet og finne kjøretøy som samsvarer med søkekriteriene dine for langtidsleie.

  • Vilkårene for å legge til en annen sjåfør i leieavtalen kan variere avhengig av utleiefirma. Velg tilbudet på siden «Velg bilen din» i Uber-appen. Under «Mer informasjon» velger du Vanlige spørsmål for å finne informasjon om å legge til flere sjåfører.

    For å se vilkårene for en leiebil du allerede har reservert, kan du gå til Vilkår under Administrer reservasjon på siden «Kommende leie av bil» i Uber-appen.

  • Noen selskaper tilbyr leiebiler rett ved flyplassen, mens andre befinner seg en kort skyttelbusstur unna. Når du foretar reservasjonen i Uber-appen eller på nettsidene, må du huske å sjekke hvor leverandøren holder til.

*Leiebiler fra partnerne våre med Uber Rent er bare tilgjengelig i følgende land: Belgia, Canada, Frankrike, Tyskland, Hellas, Italia, Portugal, Spania, Nederland, Storbritannia og USA. Hvis landet du reiser til, ikke er på denne listen, kan du ikke leie en bil fra partnerne våre med Uber-appen når du lander.