Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Hjem > Tur > Flyplasser > OSL > Henting

Be om henting fra Oslo Airport, Gardermoen

(Oslo lufthavn)

Gi oss noen opplysninger, så finner vi en tur fra flyplassen.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Bli hentet på OSL lufthavn

Enten du er ny i eller lokalkjent, hjelper Uber deg med å gjøre det enkelt å komme deg fra OSL til den endelige destinasjonen. Trenger du skyttelbuss eller transfer til neste etappe? Uber tar seg av saken. Dropp taxikøen og be heller om en tur med noen få enkle trinn.

Dette er turalternativene fra OSL

Turalternativene på denne siden er et utvalg av Ubers produkter, og det er ikke sikkert at alle er tilgjengelige der du bruker Uber-appen. På nettsiden for byen eller i appen ser du hvilke turalternativer du kan be om.

Henting på Oslo lufthavn (OSL)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, åpner du appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested, som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Få veibeskrivelse til hentestedet

Har du allerede bedt om en tur? Åpne appen for en nøyaktig, trinnvis veibeskrivelse for å møte sjåføren utenfor.

Foretrekker du å kjøre rundt?

Nå kan du leie en bil i nærheten av OSL med Uber. Ta en titt på kjøretøy fra populære leiebilselskaper for å fortsette turen.

De vanligste spørsmålene om henting på OSL lufthavn

  • Hentesteder kan avhenge av turtypen og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du skal møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot soner for samkjøring på flyplassen.

    Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

  • Prisen for en Uber-tur fra OSL lufthavn avhenger av faktorer som turtype, anslått strekning og varighet, bompenger og etterspørsel.

    Du kan se anslått pris for turen før du bestiller, ved å gå hit og angi hentested og destinasjon. Når du bestiller turen, ser du den faktiske prisen i appen, basert på de aktuelle forholdene.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

*Bagasjeplass kan ikke garanteres, og avhenger av antall passasjerer på turen og type kjøretøy. Når du er matchet med en sjåfør, anbefaler vi at du kontakter vedkommende gjennom appen for å bekrefte.