Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Autoverhuur bij Eindhoven Airport (EIN)

Bekijk auto's van populaire autoverhuurbedrijven op Eindhoven Airport met Uber Rent. Van elektrische auto's en sedans tot SUV's, er is keuze voor individuele reizigers en voor groepen met maximaal 7 personen. Voer je tijd- en locatiegegevens in voor huurauto's die je kunt reserveren op EIN.

Startpagina > Ritten > VliegveldenEIN >

Autoverhuur

Ontdek de beste autoverhuur-aanbiedingen op Eindhoven Airport

Uber Rent maakt verhuur makkelijk voor reizigers zoals jij, boek moeiteloos autoverhuurdeals op luchthaven EIN. Of je nu reserveert via de Uber-app of online, vergelijk moeiteloos topklasse auto's van bekende merken en reserveer binnen enkele seconden je huurauto.

Ontdek verschillende voertuigen, van sedans tot SUV's, en geniet van de flexibiliteit om op de dag zelf te boeken. Of boek juist makkelijk vooruit voor meer gemoedsrust.

Kies voor het gemak van een huurauto op de luchthaven, of je nu op zakenreis bent of op avontuur.

Wat je ook nodig hebt, maak de reis net zo onvergetelijk als de bestemming en boek vandaag nog een huurauto op Eindhoven Airport via Uber Rent.

Redenen om een auto te huren via Uber Rent

Huurauto's voor dezelfde dag

Boek je huurauto voor dezelfde dag, of je nu vertrekt of aankomt op EIN.* Met Uber Rent plan je onderweg je autohuur en zorg je ervoor dat je meteen verder kunt.

Makkelijk reserveren

Een huurauto boeken op Eindhoven Airport is net zo makkelijk als een rit aanvragen via Uber. Je kunt huurauto's van de autoverhuurbedrijven die beschikbaar zijn op EIN vergelijken en je reservering voltooien in de Uber-app of online.

Uitgebreide voertuigopties

Op zoek naar een comfortabel busje voor het hele gezin? Als zakelijke professional een stijlvolle auto? Bekijk dit aanbod en nog veel meer via Uber Rent. Ontdek de de beste autoverhuur-aanbiedingen van bekende lokale bedrijven die bij jouw voorkeuren en budget passen. Voor elk wat wils.

Vind de beste autoverhuur-aanbiedingen van topmerken

Met Uber Rent kun je een auto huren bij 9 bedrijven op Eindhoven Airport, bijvoorbeeld bij Hertz, Sixt of Thrifty.

Gebruik de Uber-app of kijk online voor verhuurbedrijven luchthaven EIN.

  • Hertz logo

    Hertz

  • Sixt logo

    Sixt

  • Thrifty logo

    Thrifty

1/3

Een huurauto boeken via Uber Rent

Je huurauto reserveren

Gebruik de onderstaande knop om naar de boekingspagina van Uber Rent te gaan, online of in de Uber-app. Voer je ophaal- en aflevergegevens in om de auto-opties op Eindhoven Airport te bekijken. Voltooi vervolgens je reservering. Je kunt vooraf betalen of, indien beschikbaar, aan de balie op het moment dat je de auto ophaalt.

Je huurauto ophalen

Ga naar de locatie op de datum en het tijdstip die op je reservering in de Uber-app staan. Neem je rijbewijs en een fysieke creditcard mee.

Je huurauto inleveren

Lever de huurauto in op de bezorglocatie die in je reservering staat vermeld. Je kunt de reservering vinden in de Uber-app of in je e-mail die is gekoppeld aan je Uber-account.

Het beste van autoverhuur op EIN

Populairste verhuurbedrijf

Hertz

Meest geboekte voertuigtype

Economy

Gemiddelde huurprijs*

€38/dag

Laagste huurprijs*

€27/dag

De bovenstaande informatie geeft de gemiddelde prijzen die onze partners in de Uber-app hebben aangeboden voor een huur van 7 dagen in de afgelopen 31 dagen. De werkelijke prijzen kunnen variëren op basis van factoren zoals locatie, verhuurbedrijf, huurperiode, model en andere variabelen. De informatie die hier verstrekt wordt, is alleen ter referentie en mag niet als bindend worden beschouwd.

Veelgestelde vragen

  • Uber Rent helpt mensen bij het reserveren van huurauto's van onze partners, rechtstreeks via de Uber-app of online. We werken samen met externe verhuurbedrijven, zodat je uit een ruime keuze aan auto's en prijzen kunt kiezen op Eindhoven Airport.

  • Op luchthaven EIN kun je bojvoorbeeld een auto huren bij Hertz, Sixt of Thrifty.

  • Als je een huurauto van onze partners wilt reserveren via de Uber-app, selecteer je Huurauto's, gevolgd door Auto's zoeken op het volgende scherm om je reservering te starten. Als je online een huurauto wilt reserveren, ga je naar de Uber Rent-boekingspagina en volg je de instructies om je reservering te voltooien.

  • Je moet minimaal 18 jaar zijn om Uber Rent te gebruiken. Afhankelijk van de auto die je kiest en van welk autoverhuurbedrijf je huurt, kunnen er verschillende leeftijdseisen zijn. Als je jonger dan 25 jaar bent, kunnen er extra kosten van toepassing zijn. Je kunt de verhuurvoorwaarden zien in de Uber-app wanneer je een nieuwe reservering maakt. Selecteer daarvoor de aanbieding in het scherm Je auto kiezen. Selecteer onder Meer informatie de veelgestelde vragen voor meer informatie over de minimale leeftijd om een auto te huren.

    Voor een bestaande reservering kun je in de Uber-app de verhuurvoorwaarden zien. Ga daarvoor naar het scherm Geplande huurauto, kies Reservering beheren en ga vervolgens op het scherm Je reserveringen naar Details bekijken.

  • Het kost gemiddeld €406/week om met Uber Rent een Economy-voertuig te huren bij onze partners op Eindhoven Airport. Houd er rekening mee dat de grootte van de auto, de seizoensgebondenheid van de markt en de duur van de reservering een paar factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de gemiddelde prijs van een huurauto.

  • Het kost gemiddeld €58/dag om een Economy-voertuig te huren bij onze partners op Eindhoven Airport via Uber Rent (bij huur voor 1 week). Houd er rekening mee dat de grootte van de auto, de seizoensgebondenheid van de markt en de duur van de reservering een paar factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de gemiddelde prijs van een huurauto.

  • Je kunt je reservering op Eindhoven Airport in de Uber-app tot 48 uur voor de ophaaltijd annuleren. Daarna kunnen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Tarieven en regels zijn afhankelijk van het autoverhuurbedrijf.

    Je kunt je reservering ook tot 48 uur voor de ophaaltijd wijzigen, maar prijzen en beschikbaarheid zijn niet gegarandeerd.

    Om de verhuurvoorwaarden te bekijken, selecteer je in de Uber-app de aanbieding in het scherm Je auto kiezen. Selecteer onder Meer informatie de veelgestelde vragen voor meer informatie over het annuleringsbeleid.

    Selecteer in de Uber-app voor je bestaande reservering Reservering beheren in het scherm Geplande huurauto en vervolgens Algemene voorwaarden in het scherm Je reserveringen.

  • Nee, je hoeft niet al een persoonlijke autoverzekering te hebben om een auto te huren bij onze partners via Uber Rent. Wanneer je aankomt op de verhuurlocatie om je voertuig op te halen, kan het verhuurbedrijf verschillende soorten autoverhuurverzekeringen en beschermingsproducten aanbieden voor ongevallen.

  • Ja, je kunt dezelfde dag nog via Uber Rent een huurauto reserveren bij onze partners op Eindhoven Airport. Voer je ophaal- en inlevergegevens online of in de Uber-app in om de beschikbare huurauto's op de luchthaven te bekijken.

  • Je kunt via de app betalen met een van de beschikbare Uber-betaalmethoden. Extra kosten zoals verzekeringen kun je betalen op de verhuurlocatie. Neem contact op met de verhuurder van je keuze over welke betaalmethoden ze accepteren voor extra kosten.

  • In de Uber-app kun je de verhuurvoorwaarden te bekijken, bijvoorbeeld of je de tank van je huurauto moet bijvullen. Selecteer daarvoor de aanbieding in het scherm Je auto kiezen. Selecteer onder Meer informatie de veelgestelde vragen voor meer informatie over het bijvullen van de tank.

    Kies voor je bestaande reservering Reservering beheren in het scherm Geplande huurauto in de Uber-app en vervolgens Algemene voorwaarden in het scherm Je reserveringen.

  • Met Uber Rent kun je een auto huren bij onze partners op EIN voor maximaal 30 dagen. De huurvoorwaarden kunnen variëren, afhankelijk van het verhuurbedrijf. Voer je gewenste datums online of in de Uber-app in om de beschikbaarheid te bekijken van voertuigen voor langetermijnverhuur.

  • De voorwaarden voor het toevoegen van een andere chauffeur aan je huurauto kunnen per verhuurbedrijf verschillen. Selecteer de aanbieding in de Uber-app op het scherm Je auto kiezen. Selecteer onder Meer informatie de veelgestelde vragen voor meer informatie over extra bestuurders.

    Om te zien welke voorwaarden er van toepassing zijn op jouw huurauto, ga je in de Uber-app naar het scherm Geplande huurauto, kies Reservering beheren en bekijk voor je bestaande reservering de Algemene voorwaarden.

  • Sommige bedrijven hebben hun huurauto's vlakbij staan, voor andere is een korte rit met een pendelbusje naar de verhuurlocatie nodig. Controleer de locatiegegevens van het autoverhuurbedrijf van je keuze wanneer je een reservering maakt in de Uber-app of online.

*Je kunt alleen een auto huren via Uber Rent bij onze partners in de volgende landen: België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Als het land van je bestemming niet op deze lijst staat, kun je bij aankomst geen auto huren bij onze partners via de Uber-app.