Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Mașini de închiriat în Avram Iancu Cluj International Airport (CLJ)

Cu Uber Rent, poți căuta vehicule la Avram Iancu Cluj International Airport de la companii de închirieri auto cunoscute. De la mașini electrice și de lux la SUV-uri, vei găsi vehicule potrivite pentru călătorii singuri și pentru grupuri de până la 7 persoane. Introdu ora și detaliile despre locul în care te afli pentru a găsi mașini de închiriat disponibile la CLJ.

Pagina principală > Curse > Aeroporturi > Închirieri auto la CLJ

Descoperă cele mai bune oferte de închirieri auto la Avram Iancu Cluj International Airport

Uber Rent îți simplifică căutarea ofertelor de închirieri auto la aeroportul CLJ, asigurând o experiență perfectă pentru călătorii ca tine. Indiferent dacă rezervi prin aplicația Uber sau online, compară fără efort vehicule de top de la mărci bine-cunoscute și obține rezervarea de închiriere în câteva secunde.

Explorează o varietate de vehicule, de la mașini de lux la SUV-uri, și bucură-te de flexibilitatea de a rezerva în aceeași zi sau de lipsa de griji oferită de planificarea din timp.

Alege comoditatea închirierii unei mașini de la aeroport, indiferent dacă te afli într-o călătorie de afaceri sau într-o escapadă de relaxare.

Oricare ar fi nevoile tale, fă călătoria la fel de memorabilă ca destinația rezervând o mașină de închiriat la Avram Iancu Cluj International Airport cu Uber Rent astăzi.

Motive pentru a închiria o mașină cu Uber Rent

Mașini de închiriat în aceeași zi

Rezervă o mașină de închiriat pentru o călătorie în aceeași zi, indiferent dacă te îmbarci într-un avion sau aterizezi la aeroportul CLJ*. Uber Rent îți permite să îți planifici transportul din mers, asigurându-te că ești gata să pornești la drum imediat ce ajungi la destinație.

Rezervări fără probleme

La Avram Iancu Cluj International Airport este foarte simplu să rezervi o mașină închiriată cu Uber. Poți compara mașinile de închiriat de la companiile de închirieri disponibile la CLJ și finaliza rezervarea în aplicația Uber sau online.

Opțiuni extinse privind vehiculele

Pentru familia care caută o furgonetă confortabilă, pentru profesionistul în afaceri care are nevoie de o cursă elegantă și multe altele, ia în considerare Uber Rent. Descoperă cele mai bune oferte de închirieri auto de la companii locale renumite, în funcție de preferințele și bugetul tău. Există ceva pentru toată lumea.

Găsește cele mai bune oferte de închirieri auto de la mărci de top

Cu Uber Rent, poți închiria o mașină de la 8 companii precum Avram Iancu Cluj International Airport Klass Wagen Addcar, și Carwiz.

Accesează aplicația Uber sau intră online pentru a vedea companiile care oferă închirieri la aeroportul CLJ.

  • Klass Wagen logo

    Klass Wagen

  • Addcar logo

    Addcar

  • Carwiz logo

    Carwiz

1/3

Cum să rezervi o mașină de închiriat cu Uber Rent

Rezervă o mașină de închiriat

Selectează butonul de mai jos pentru a accesa pagina de rezervare Uber Rent online sau în aplicația Uber. Introdu detaliile privind locul de preluare și destinația pentru a vedea opțiunile privind vehiculul la Avram Iancu Cluj International Airport. Apoi, finalizează rezervarea. Poți plăti în avans sau, dacă este disponibil, la ghișeu în momentul preluării.

Preia mașina închiriată

Mergi la locul de preluare a mașinii de închiriat la data și ora indicate în rezervarea ta în aplicația Uber. Nu uita să ai permisul de conducere și cardul de credit la tine.

Predă mașina închiriată

Returnează mașina închiriată la destinația indicată în rezervare. Poți găsi rezervarea ta în aplicația Uber și este trimisă și la adresa de e-mail asociată contului tău Uber.

Întrebări frecvente

  • Uber Rent ajută oamenii să rezerve mașini de închiriat de la partenerii noștri direct prin aplicația Uber sau online. Colaborăm cu companii terțe de vehicule, astfel încât să obții o selecție excelentă de mașini și tarife la Avram Iancu Cluj International Airport.

  • La aeroportul CLJ, poți închiria o mașină de la Klass Wagen, Addcar și Carwiz, printre altele.

  • Pentru a rezerva mașina închiriată de la partenerii noștri cu aplicația Uber, selectează opțiunea Mașini de închiriat, urmată de Găsește mașini pe ecranul următor, pentru a începe rezervarea. Pentru a rezerva o mașină de închiriat online, accesează pagina de rezervare Uber Rent și urmează instrucțiunile pentru a finaliza rezervarea.

  • Deși vârsta minimă pentru a folosi Uber Rent este de 18 ani, este posibil să existe cerințe de vârstă diferite, în funcție de vehiculul pe care îl alegi și de la ce furnizor închiriezi. Este posibil să se aplice taxe suplimentare dacă ai mai puțin de 25 de ani. Când creezi o rezervare nouă, poți accesa Termenii și condițiile de închiriere selectând oferta în ecranul Alege mașina din aplicația Uber. În secțiunea Mai multe informații, selectează Întrebări frecvente pentru a afla detalii despre vârsta minimă de condus.

    Pentru o rezervare existentă, poți accesa Termenii și condițiile de închiriere selectând Gestionează rezervarea în ecranul Închirieri viitoare din aplicația Uber, apoi Vezi detaliile în ecranul Rezervările tale.

  • Costă în medie RON104/săptămână să închiriezi un vehicul Economic de la partenerii noștri de la Avram Iancu Cluj International Airport cu Uber Rent. Te rugăm să iei în considerare faptul că dimensiunea mașinii, caracterul sezonier al pieței și durata rezervării sunt câțiva factori care pot afecta costul mediu al mașinii de închiriat.

  • Costă în medie RON15/zi să închiriezi un vehicul Economic de la partenerii noștri de la Avram Iancu Cluj International Airport, dacă închiriezi timp de o săptămână cu Uber Rent. Te rugăm să iei în considerare faptul că dimensiunea mașinii, caracterul sezonier al pieței și durata rezervării sunt câțiva factori care pot afecta costul mediu al mașinii de închiriat.

  • Poți anula rezervarea la Avram Iancu Cluj International Airport din aplicația Uber cu până la 48 de ore înainte de ora preluării. După aceea, este posibil să ți se perceapă o taxă de anulare. Taxele și regulile depind de furnizor.

    De asemenea, îți poți modifica rezervarea cu până la 48 de ore înainte de ora preluării, dar tariful și disponibilitatea nu sunt garantate.

    Pentru a consulta Termenii și condițiile de închiriere, selectează oferta în ecranul Alege mașina din aplicația Uber. În secțiunea Mai multe informații, selectează Întrebări frecvente pentru a afla detalii despre politica de anulare.

    Pentru rezervarea existentă, selectează Gestionează rezervarea în ecranul Închirieri viitoare din aplicația Uber, apoi Termeni și condiții în ecranul Rezervările tale.

  • Nu, nu trebuie să ai deja o asigurare auto personală pentru a închiria o mașină de la partenerii noștri cu Uber Rent. Când ajungi la locul de închiriere pentru a prelua vehiculul, compania de închirieri poate oferi mai multe tipuri de planuri de asigurare pentru închirieri auto și produse de protecție pentru a te ajuta să te protejezi în caz de accident.

  • Din păcate, închirierea unei mașini de la partenerii noștri cu Uber Rent când ești deja la Avram Iancu Cluj International Airport nu este posibilă. Poți face o rezervare în aceeași zi înainte de a ateriza la CLJ atunci când rezervi în aplicația Uber din una dintre următoarele țări: Belgia, Canada, Franța, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Țările de Jos, Regatul Unit și Statele Unite.

  • Poți plăti în aplicație folosind una dintre metodele de plată Uber disponibile. Taxele suplimentare, cum ar fi asigurarea, sunt plătite la locul de închiriere. Consultă furnizorul de servicii de închiriere ales de tine cu privire la metodele de plată pe care le va accepta pentru taxele suplimentare.

  • Pentru a consulta Termenii și condițiile de închiriere, cum ar fi dacă trebuie să realimentezi combustibilul în mașina de închiriat, selectează oferta în ecranul Alege mașina din aplicația Uber. În secțiunea Mai multe informații, selectează Întrebări frecvente pentru a afla detalii despre realimentarea cu combustibil.

    Pentru rezervarea existentă, alege Gestionează rezervarea în ecranul Închirieri viitoare din aplicația Uber, apoi Termeni și condiții în ecranul Rezervările tale.

  • Cu Uber Rent, poți închiria o mașină de la partenerii noștri la CLJ timp de cel mult 30 de zile. Condițiile de închiriere pot varia în funcție de compania de închirieri. Pentru a verifica disponibilitatea și a găsi vehicule care corespund criteriilor tale de căutare pentru închirieri de lungă durată, introdu datele dorite online sau în aplicația Uber.

  • Condițiile de adăugare a unui alt șofer partener la mașina închiriată pot varia în funcție de compania de închirieri. Selectează oferta în ecranul Alege mașina din aplicația Uber. În secțiunea Mai multe informații, selectează Întrebări frecvente pentru a afla detalii despre șoferii parteneri suplimentari.

    Pentru rezervarea existentă, consultă secțiunea Termeni și condiții după ce alegi Gestionează rezervarea în ecranul Închirieri viitoare din aplicația Uber pentru a vedea ce condiții se aplică pentru respectiva închiriere.

  • Unele companii au mașinile de închiriat disponibile chiar în afara aeroportului, în timp ce altele pot necesita o cursă scurtă de transfer pentru a ajunge la locul de închiriere. Când faci rezervarea în aplicația Uber sau online, verifică detaliile de localizare pentru compania de închirieri aleasă.

* Închirierea unei mașini de la partenerii noștri cu Uber Rent este disponibilă doar în următoarele țări: Belgia, Canada, Franța, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Țările de Jos, Regatul Unit și Statele Unite. Dacă țara de destinație nu este pe această listă, ' nu vei putea închiria o mașină de la partenerii noștri cu aplicația Uber la aterizare.