Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Solicită o preluare de la Bucharest Henri Coandă International Airport

(Aeroportul Internațional Henri Coandă)

Dă-ne câteva detalii și îți găsim o cursă de la aeroport.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Preluare de la aeroportul OTP

Fie că ești pentru prima oară în sau că ești din zonă, Uber te ajută să ajungi ușor de la OTP la destinația ta finală. Ai nevoie de o navetă sau de un serviciu de transfer către următorul segment al călătoriei? Uber îți stă la dispoziție. Evită statul la coadă la taxiuri: comandă o cursă în câțiva pași simpli.

Opțiunile tale de curse de la OTP

Opțiunile de curse de pe această pagină reprezintă exemple de produse Uber și este posibil ca unele să nu fie disponibile în locul în care folosești aplicația Uber. Poți să consulți pagina web a orașului tău sau să verifici în aplicație pentru a afla ce tipuri de curse poți să comanzi.

Preluare de la Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul OTP potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul București, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din OTP, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Obține indicații de orientare către locul de preluare

Ai comandat deja o cursă? Pentru a te întâlni cu șoferul partener afară, deschide aplicația și vei primi indicații de orientare precise, pas cu pas.

Preferi să conduci prin?

Acum poți închiria o mașină în apropiere de OTP cu Uber. Pentru a-ți continua călătoria, caută vehicule de la companii de închirieri auto cunoscute.

Cele mai frecvente întrebări despre preluarea de la aeroportul OTP

  • Locurile de preluare pot depinde de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care să te întâlnești cu șoferul partener. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru servicii de ridesharing.

    Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

  • Costul unei curse Uber de la aeroportul OTP depinde de factori precum tipul cursei comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

    Pentru a vedea o estimare de tarif înainte să comanzi cursa, accesează această pagină și introdu locul de preluare și destinația. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea în aplicație tariful exact, care va depinde de factori din momentul respectiv.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

*Spațiul pentru bagaje nu este garantat și depinde de numărul de pasageri din cadrul cursei și de tipul vehiculului. După ce ți se găsește un șofer partener, îți recomandăm să îl contactezi prin intermediul aplicației pentru confirmare.