Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Domov > Jazda > Letiská

Jazdy na letisko a z letiska sú s Uberom lepšie

Objednaj si jazdu na vyše 700 letísk po celom svete. Vo väčšine regiónov budeš mať možnosť naplánovať si vyzdvihnutie alebo vysadenie na letisku vopred.

search
Zadaj miesto
Navigate right up
search
Zadaj cieľ

Rezervuj si letiskovú jazdu vopred

Zbav sa stresu z cesty na letisko alebo z neho a naplánuj si jazdu až 90 dní vopred.

Naplánuj si jazdu na letisko

Prioritné priraďovanie cez Uber Reserve ti pomôže získať potrebnú jazdu vtedy, keď ju potrebuješ.*

Objednaj si jazdu, ktorá na teba bude čakať, keď pristaneš**

Ak tvoj let mešká (alebo prilieta skôr), naša technológia sledovania letov dá vodičovi vedieť, aby mohol zodpovedajúcim spôsobom upraviť čas vyzdvihnutia.

Rezervuj si jazdu vopred s flexibilným stornom

Zaisti si cenu pri rezervácii jazdy. Ak sa tvoje plány zmenia, jazdu môžeš bezplatne zrušiť do jednej hodiny pred naplánovaným časom vyzdvihnutia.

Najčastejšie otázky o letiskových jazdách

  • Cena cesty závisí od niekoľkých faktorov, ako sú typ objednanej jazdy, mýta, dĺžka/trvanie cesty a aktuálny dopyt.

    Ak chceš pred objednaním vedieť odhad ceny, prejdi sem a vyplň údaje o vyzdvihnutí a vysadení. Keď si objednáš jazdu, skutočná cena sa v aplikácii aktualizuje na základe okolností v reálnom čase.

  • Dostupné možnosti jazdy závisia od tvojej polohy a letiskových predpisov. Najpresnejšie informácie nájdeš na stránke uber.com/go, kde môžeš zadať miesta vyzdvihnutia a vysadenia.

  • Kapacita batožiny závisí od modelu vozidla, počtu cestujúcich a možnosti jazdy, ktorú si objednáš. Napríklad pri jazde cez UberX sa obvykle zmestia 2 kufre, zatiaľ čo pri jazde cez UberXL sa obvykle zmestia 3 kufre. Po tom, ako ti priradíme vodiča, môžeš ho kontaktovať prostredníctvom aplikácie a požiadať o potvrdenie.

  • Naplánované vysadenia sú k dispozícii na väčšine letísk. Na vopred rezervované vyzdvihnutia sa však vzťahujú letiskové predpisy. Ďalšie informácie nájdeš výberom letiska v zozname nižšie.

  • Pri jazdách na vyžiadanie ti odporúčame objednať si jazdu až po vystúpení z lietadla, prejdení cez colnicu (ak je to potrebné) a vyzdvihnutí batožiny (ak nejakú máš). Ak sa chceš vyhnúť príplatkom za čakanie, vyber správnu bránu príletu a postupuj podľa pokynov v aplikácii, ako sa stretnúť s vodičom.

  • Rôzne možnosti jázd majú rôzne časy čakania. V prípade jázd objednaných na vyžiadanie cez UberX, Uber Comfort a UberXL sa s vodičom musíš stretnúť do 2 minút od jeho príchodu, ak sa chceš vyhnúť príplatkom za čakanie. V prípade Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier a Uber Premier SUV budeš mať 5 minút. Cestujúci so zdravotným postihnutím môžu požiadať o odpustenie príplatku za čakanie.

    Keď si objednáš jazdu cez Uber Reserve, tvojho vodiča budeme informovať o akýchkoľvek zmenách letového poriadku. V prípade jázd cez UberX, Uber Comfort a UberXL máš na stretnutie s vodičom až 45 minút po prílete. Potom ti naúčtujeme poplatok za meškanie. Pri jazdách cez Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier a Uber Premier SUV máš na stretnutie s vodičom až 60 minút. Zisti viac o Uber Reserve.

Nájdi svoje letisko

Ázia

India

Európa

Severná Amerika

Kanada

Spojené štáty americké

Južná a Stredná Amerika

Brazília

Mexiko

* Čas príchodu je iba odhad. Skutočný príchod môžu ovplyvniť faktory, ktoré Uber nemôže ovplyvniť, napríklad premávka.

** Uber negarantuje, že vodič prijme tvoju objednávku jazdy. Tvoja jazda bude potvrdená, až keď dostaneš informácie o vodičovi. Ak vodič tvoju objednávku cesty prijme, Uber negarantuje, že vodič dorazí pred tvojím pristátím.

*** Jazdy na týchto letiskách sú dostupné cez aplikáciu Grab, ktorá nie je subjektom spoločnosti Uber. Uber nezodpovedá za produkty ani služby tretích strán.