Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Hem > Resa > Flygplatser > BMA > Upphämtning

Beställ en upphämtning från Stockholm/Bromma Airport

(Bromma Stockholm Airport)

Ge oss några uppgifter så hittar vi en resa åt dig från flygplatsen.

search
Varifrån?
Navigate right up
search
Vart?

Bli hämtad på BMA flygplats

Oavsett om du är ny i eller en lokalinvånare hjälper Uber till att göra det enkelt att ta sig från BMA till din slutdestination. Behöver du transfer eller åka skyttel till nästa etapp? Det ordnar Uber. Undvik taxikön och beställ en resa med några enkla steg.

Dina resealternativ från BMA

Resealternativen på den här sidan är ett urval av Ubers produkter. Det kan hända att vissa av dem inte är tillgängliga på den plats där du använder Uber-appen. Om du kontrollerar webbplatsen för din stad eller tar en titt i appen ser du vilka resor du kan beställa.

Upphämtning vid Bromma Stockholm Airport (BMA)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna din app för att beställa en resa. Välj det alternativ som bäst motsvarar storleken på din grupp och ditt bagage.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter direkt i appen. Det kan också finnas skyltar på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Få anvisningar till upphämtningsplatsen

Har du redan beställt din resa? Öppna appen för exakta steg för steg-anvisningar, så att du kan möta upp föraren utomhus.

Föredrar du att köra i?

Nu kan du hyra bil i närheten av BMA med Uber. Bläddra bland fordon från populära hyrbilsföretag för att fortsätta din resa.

Vanliga frågor om upphämtning på BMA flygplats

  • Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du har beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också leta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

    Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

  • Kostnaden för en Uber-resa från BMA flygplats beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

    Du kan se ett uppskattat pris innan du beställer genom att gå hit och ange din upphämtningspunkt och destination. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen baserat på omständigheter i realtid.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

*Plats för bagage kan inte garanteras, det beror på hur många passagerare ni är under resan och vilket typ av fordon som används. När du har blivit matchad med en förare rekommenderar vi att du kontaktar hen via appen för att bekräfta resan.