Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Hyrbilar på Malmö Airport (MMX)

Bläddra bland fordon från populära hyrbilsföretag på Malmö Airport med Uber Rent. Du hittar fordon som passar för ensamresenärer och för grupper på upp till sju personer, allt från elbilar och sedaner till SUV:ar. Ange din tid och platsinformation för att hitta hyrbilar som du kan boka på MMX.

Hem > Resa > Flygplatser > MMX Hyrbilar

Bläddra bland de populäraste hyrbilserbjudandena på Malmö Airport

Uber Rent förenklar din jakt på hyrbilserbjudanden på MMX flygplats och säkerställer en smidig upplevelse för resenärer som du. Oavsett om du bokar via Uber-appen eller online kan du enkelt jämföra förstklassiga fordon från välkända varumärken och säkra din hyresbokning på några sekunder.

Utforska en mängd olika fordon, från sedaner till SUV:ar, och njut av flexibiliteten att boka samma dag eller sinnesron som kommer när du planerar i förväg.

Välj bekvämligheten med att hyra bil på flygplatsen oavsett om du är på affärsresa eller ett avkopplande äventyr.

Gör resan lika minnesvärd som destinationen, oavsett vilka behov du har, genom att boka en hyrbil på Malmö Airport med Uber Rent i dag.

Anledningar till att hyra en bil med Uber Rent

Hyrbilar samma dag

Boka din hyrbil för resor samma dag oavsett om du går ombord på ett flygplan eller landar på MMX flygplats.* Med Uber Rent kan du planera din transport när du är på språng och se till att du är redo att ge dig ut på vägarna så fort du är framme.

Smidiga bokningar

Det är lika enkelt att boka hyrbil på Malmö Airport som det är att beställa en resa med Uber. Du kan jämföra hyrbilar från de uthyrningsföretag som finns tillgängliga på MMX och slutföra din bokning i Uber-appen eller online.

Omfattande fordonsalternativ

Uber Rent passar familjen som letar efter en bekväm van, affärsresenären i behov av en elegant bil och många fler. Bläddra bland de populäraste hyrbilserbjudandena från kända lokala företag för att tillgodose dina önskemål och din budget. Det finns något för alla.

Hitta de bästa hyrbilserbjudandena från de populäraste varumärkena

Med Uber Rent kan du hyra en bil från 6 företag på Malmö Airport, till exempel Buchbinder, Sixt och Flizzr.

Gå till Uber-appen eller online för att se företag som erbjuder hyrbilar på MMX flygplats.

  • Buchbinder logo

    Buchbinder

  • Sixt logo

    Sixt

  • Flizzr logo

    Flizzr

1/3

Så bokar du hyrbilar med Uber Rent

Boka din hyrbil

Välj knappen nedan för att komma åt Uber Rent-bokningssidan online eller i Uber-appen. Ange dina upphämtnings- och återlämningsuppgifter för att se fordonsalternativen på Malmö Airport. Därifrån slutför du din bokning. Du kan betala i förskott eller vid disken vid upphämtningstillfället där det är tillgängligt.

Hämta upp din hyrbil

Ta dig till platsen vid det datum och den tid som anges i din bokning i Uber-appen. Kom ihåg att ta med ditt körkort och ett fysiskt kreditkort.

Lämna tillbaka din hyrbil

Lämna tillbaka hyrbilen vid den återlämningsplats som anges i din bokning. Du hittar din bokning i Uber-appen och den skickas också till den mejladress som är kopplad till ditt Uber-konto.

Vanliga frågor

  • Uber Rent hjälper människor att boka hyrbilar från våra partner direkt via Uber-appen eller online. Vi samarbetar med fordonsföretag från tredje part så att du får ett bra utbud av bilar och priser på Malmö Airport.

  • På MMX flygplats kan du hyra en bil från Buchbinder, Sixt och Flizzr bland andra.

  • För att boka din hyrbil från våra partner via Uber-appen väljer du rutan Hyrbilar, följt av Hitta bilar på nästa skärm, för att påbörja din bokning. Om du vill boka en hyrbil online går du till bokningssidan för Uber Rent och följer anvisningarna för att slutföra din bokning.

  • Den lägsta åldern för att använda Uber Rent är 18 år, men det kan finnas olika ålderskrav beroende på vilket fordon du väljer och vilken leverantör du hyr från. Extra avgifter kan tillkomma om du är under 25 år. När du skapar en ny bokning kan du komma åt hyresvillkoren genom att välja erbjudandet på skärmen ”Välj din bil” i Uber-appen. Under ”Mer information” väljer du Vanliga frågor för att hitta information om den lägsta åldern för att köra.

    För en befintlig bokning kan du komma åt hyresvillkoren genom att välja Hantera bokning på skärmen ”Kommande hyra” i Uber-appen och sedan Visa uppgifter på skärmen ”Dina bokningar”.

  • Det kostar i genomsnitt kr280/vecka att hyra ett ekonomifordon från våra partner på Malmö Airport med Uber Rent. Tänk på att bilstorlek, säsongsvariation på marknaden och bokningens längd är några faktorer som kan påverka det genomsnittliga hyrbilspriset.

  • Det kostar i genomsnitt kr40/dag att hyra ett ekonomifordon från våra partner på Malmö Airport med Uber Rent om du hyr i en vecka. Tänk på att bilstorlek, säsongsvariation på marknaden och bokningens längd är några faktorer som kan påverka det genomsnittliga hyrbilspriset.

  • Du kan avboka din bokning på Malmö Airport i Uber-appen senast 48 timmar före upphämtningstiden. Därefter kan det hända att en avbokningsavgift tas ut. Avgifter och regler beror på leverantören.

    Du kan också ändra bokningen upp till 48 timmar före upphämtningstiden, men priser och tillgänglighet garanteras inte.

    Om du vill visa hyresvillkoren väljer du erbjudandet på skärmen ”Välj din bil” i Uber-appen. Under ”Mer information” väljer du Vanliga frågor för att hitta information om avbokningspolicyn.

    För din befintliga bokning väljer du Hantera bokning på skärmen ”Kommande hyra” i Uber-appen och sedan Allmänna villkor på skärmen ”Dina bokningar”.

  • Nej, du behöver inte ha en egen personlig bilförsäkring för att hyra en bil från våra Uber Rent-partner. När du anländer till uthyrningsplatsen för att hämta upp ditt fordon kan uthyrningsföretaget erbjuda flera typer av biluthyrningsförsäkringar och skyddsprodukter för att hjälpa till att skydda dig i händelse av en olycka.

  • Tyvärr är det inte möjligt att hyra en bil från våra partner med Uber Rent när du redan är på Malmö Airport. Du kan göra en bokning samma dag innan du landar på MMX när du bokar i Uber-appen från något av följande länder: Belgien, Frankrike, Grekland, Italien, Kanada, Nederländerna, Portugal, Spanien, Storbritannien, Tyskland och USA.

  • Du kan betala i appen genom att använda en av de tillgängliga Uber-betalningsmetoderna. Ytterligare avgifter som försäkring betalas på uthyrningsplatsen. Kontrollera med den uthyrningsleverantör du väljer om vilka betalningsmetoder de accepterar för extra avgifter.

  • Om du vill visa hyresvillkoren, till exempel om du behöver fylla på bensin i din hyrbil, väljer du erbjudandet på skärmen ”Välj din bil” i Uber-appen. Under ”Mer information” väljer du Vanliga frågor för att hitta information om påfyllning av bensin.

    För din befintliga bokning väljer du Hantera bokning på skärmen ”Kommande hyra” i Uber-appen och sedan Allmänna villkor på skärmen ”Dina bokningar”.

  • Med Uber Rent kan du hyra en bil från våra partner på MMX i högst 30 dagar. Uthyrningsvillkoren kan variera beroende på uthyrningsföretag. För att kontrollera tillgänglighet och hitta fordon som matchar dina sökkriterier för långtidsuthyrning anger du önskade datum online eller i Uber-appen.

  • Villkoren för att lägga till en annan förare till din hyrbil kan variera beroende på uthyrningsföretag. Välj erbjudandet på skärmen ”Välj din bil” i Uber-appen. Under ”Mer information” väljer du Vanliga frågor för att hitta information om ytterligare förare.

    För din befintliga bokning kan du besöka avsnittet Allmänna villkor när du har valt Hantera bokning på skärmen ”Kommande hyra” i Uber-appen för att se vilka villkor som gäller för ditt specifika hyrfordon.

  • Vissa företag har sina hyrbilar tillgängliga precis utanför flygplatsen, medan andra kan kräva en kort bussresa för att nå uthyrningsplatsen. När du gör din bokning i Uber-appen eller online ska du kontrollera uppgifterna om platsen för det uthyrningsföretag du väljer.

*Att hyra en bil från våra partner med Uber Rent är bara tillgängligt i följande länder: Belgien, Frankrike, Grekland, Italien, Kanada, Nederländerna, Portugal, Spanien, Storbritannien, Tyskland och USA. Om ditt destinationsland inte finns med på den här listan kommer du inte att kunna hyra en bil från våra partner med Uber-appen när du landar.