Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Замовити поїздку з аеропорту Kharkiv International Airport

(Аеропорт Харків)

Надайте необхідні відомості, і ми знайдемо для вас поїздку з аеропорту.

search
Звідки?
Navigate right up
search
Куди?

Замовте поїздку з аеропорту HRK

Незалежно від того, чи ви вперше в , чи ви місцеві, Uber допоможе легко дістатися з аеропорту HRK до вашого кінцевого пункту призначення. Потрібен трансфер або пересадка на наступний етап подорожі? Uber до ваших послуг. Не стійте в черзі до таксі й замовляйте поїздку, виконавши кілька простих кроків.

Ваші варіанти поїздок з аеропорту HRK

Варіанти поїздок на цій сторінці зазначено як приклади сервісів Uber. Деякі з них можуть бути недоступними в місті, де ви користуєтеся додатком Uber. Переглянути доступні варіанти поїздок можна на вебсайті для вашого міста або в додатку.

Посадка в аеропорту Аеропорт Харків (HRK)

Щоб замовити поїздку, відкрийте додаток

Коли будете готові, відкрийте додаток Uber і замовте поїздку до місця призначення. Виберіть варіант поїздки для аеропорту HRK відповідно до кількості пасажирів і розміру багажу.

Виконайте вказівки в додатку

Ви отримаєте вказівки щодо місць посадки в аеропорту Аеропорт Харків безпосередньо в додатку. Місця посадки можуть різнитися залежно від термінала. Крім того, в аеропорту Аеропорт Харків можуть бути наявні ознакування місць посадки для спільних поїздок.

Чекайте на водія

Прямуйте до зазначеного в додатку місця посадки в аеропорту HRK. Зверніть увагу: місце посадки не завжди розташоване поруч із найближчим виходом. У додатку буде вказано ім’я водія, номерний знак і колір автомобіля. Перевірте відомості про поїздку, перш ніж сісти в автомобіль. Якщо ви не можете знайти водія, зв’яжіться з ним через додаток.

Отримати вказівки, як дістатися місця посадки

Ви вже замовили поїздку? Відкрийте додаток, щоб отримати точні покрокові вказівки щодо зустрічі з водієм на вулиці.

Бажаєте здійснювати поїздки в районі?

Тепер ви можете орендувати автомобіль неподалік від аеропорту HRK через Uber. Перегляньте транспортні засоби від популярних прокатних компаній, щоб продовжити свою поїздку.

Поширені запитання про поїздку з аеропорту HRK

  • Місце посадки може залежати від типу поїздки та розміру аеропорту. Дотримуйтесь інструкцій у додатку, щоб дістатися місця зустрічі з водієм. Крім того, ви можете орієнтуватися за вказівниками, що ведуть до спеціальних зон посадки для спільних поїздок.

    Якщо ви не можете знайти водія, зв’яжіться з ним через додаток.

  • Вартість поїздки з Uber з аеропорту HRK залежить від певних факторів, зокрема від типу поїздки, її орієнтовної відстані та тривалості, дорожніх зборів і поточного попиту.

    Перш ніж замовити поїздку, ви можете переглянути її приблизну вартість, перейшовши сюди і вказавши пункти посадки й висадки. Після замовлення поїздки ви побачите фактичну вартість, визначену на основі поточних факторів.

  • The luggage capacity varies by Uber ride type. For example, an UberX ride can usually hold 2 suitcases while an UberXL ride can usually hold 3 suitcases.*

*Місце для багажу не гарантується й залежить від кількості пасажирів і типу транспортного засобу. Щойно водія буде призначено, радимо зв’язатися з ним через додаток, щоб підтвердити поїздку.