Please enable Javascript
Přeskočit na hlavní obsah

Domů > Jízda > Letiště

Jízdy na letiště jsou s Uberem lepší

Objednej si jízdu na víc než 700 letišť po celém světě. Ve většině oblastí si můžeš vyzvednutí nebo vysazení na letišti naplánovat dopředu.

search
Zadej místo
Navigate right up
search
Zadej cíl

Zarezervuj si jízdu na letiště dopředu

Objednej si jízdu na letiště nebo z něj až s 90denním předstihem a dopřej si klid na duši.

Naplánuj si jízdu na letiště

Díky prioritnímu přidělování jízd přes Uber Reserve si objednáš svezení, kdykoli ho potřebuješ.*

Po přistání na tebe bude čekat svezení**

Naše technologie sledování letů upozorní řidiče na zpoždění (nebo předčasné přistání), aby mohli odpovídajícím způsobem upravit čas vyzvednutí.

Rezervuj dopředu s flexibilním rušením rezervací

Pojisti si cenu při rezervaci jízdy. Pokud se ti plány změní, můžeš rezervaci do hodiny před naplánovaným časem vyzvednutí zdarma zrušit.

Nejčastější dotazy ohledně jízd na letiště a z něj

  • Cena jízdy závisí na několika faktorech, jako je typ objednaného auta, mýta, vzdálenost/doba jízdy nebo aktuální poptávka.

    Pokud se chceš před objednáním podívat na odhad ceny, běž sem a vyplň podrobnosti o vyzvednutí a vysazení. Po objednání jízdy se ti v aplikaci aktualizuje skutečná cena na základě aktuální situace.

  • Dostupné možnosti jízdy závisí na tvojí poloze a letištních předpisech. Nejpřesnější informace najdeš na uber.com/go, když zadáš místo vyzvednutí a vysazení.

  • Prostor na zavazadla závisí na modelu auta, počtu cestujících a typu objednané jízdy. Do aut UberX se například obvykle vejdou 2 kufry a do aut UberXL 3 kufry. Až ti najdeme řidiče, můžeš ho kontaktovat přes aplikaci a zeptat se.

  • Naplánovaná vysazení jsou k dispozici na většině letišť. Na předem zarezervovaná vyzvednutí se ale vztahují letištní předpisy. Další informace najdeš, když v seznamu dole vybereš letiště.

  • Jestli máš zájem o jízdu na vyžádání, doporučujeme ji objednat až po odbavení, průchodu přes celní úřad (pokud je to nutné) a vyzvednutí zavazadel (pokud nějaká máš). Vyhni se poplatkům za čekání tím, že vybereš správnou bránu příletu a podle pokynů v aplikaci se setkáš s řidičem.

  • Různé typy aut mají různé čekací doby. Aby ses vyhnul(a) poplatkům za čekání u jízd objednaných na vyžádání přes UberX, Uber Comfort a UberXL, setkej se s řidičem do 2 minut od jeho příjezdu. Pokud si objednáš Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier nebo Uber Premier SUV, budeš mít 5 minut. Cestující se zdravotním postižením můžou požádat o prominutí poplatku za čekání.

    Řidič bude při objednávání přes Uber Reserve informován o veškerých změnách letového řádu. Pro jízdy přes UberX, Uber Comfort a UberXL platí, že řidič na tebe počká až 45 minut po plánovaném příletu, než ti naúčtujeme poplatek za čekání. Pokud si objednáš Uber Black, Uber Black SUV, Uber Premier nebo Uber Premier SUV, řidič na tebe počká 60 minut. Zjisti víc o Uber Reserve.

Najdi si letiště

Asia

India

Europe

North America

Canada

United States

South and Central America

Brazil

Mexico

*Čas příjezdu je jenom odhadovaný. Skutečný příjezd může být ovlivněn faktory, které nesouvisí s Uberem, jako je například dopravní situace.

**Uber nezaručuje, že řidič tvoji objednávku jízdy přijme. Až jízdu potvrdíme, pošleme ti informace o řidiči. Když řidič tvoji objednávku jízdy přijme, Uber nemůže garantovat, že až přistaneš, řidič bude na místě.

***Jízdy na těchto letištích jsou k dispozici přes aplikaci Grab, která není součástí Uberu. Uber neodpovídá za produkty ani služby třetích stran.